torsdag 7 juli 2011

Filat färdigt

Nu har jag filat färdigt på brevet som ska skickas till Försäkringskassan. Jag tycker att de ska veta hur deras handläggare beter sig när de ringer upp de sjukskrivna.
Jag har försökt att skriva brevet så sakligt och neutralt som möjligt för att brevet ska blir så seriöst som det bara går.

Brevet kommer att skickas via Försäkringskassans hemsida och där kan man välja om man vill skriva i sina kontaktuppgifter eller inte. Jag kommer att välja att skriva vem jag är då jag kan stå för det jag skrivit. Undrar om jag kommer få någon respons?

4 kommentarer:

  1. Ååh, vad jag hoppas att du får ett bra svar och en ursäkt till svar!
    You go girl!

    kram

    SvaraRadera
  2. Bra att du informerar dem. Man kan ju inte få bete sig hur som helst!

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Mycket intressant att höra svaret så du får gärna följa upp med detta! Ett annat tips är att skicka pappersbrev ställt till "chefen för...".
    För övrig vill jag skicka dig en stor kram!

    SvaraRadera
  4. Jag har fått svar när jag skrivit till FK och berättat om galenskaper som deras personal säger, de verkade ta det på stort allvar.

    Jag tänkte på läkarintyget du hade fått, det där fina om att sorgen efter förlorad graviditet tar tid att bearbeta. Tänkte när jag läste det att det verkar vara skrivet för speciellt okänsliga FK-handläggare.

    Tråkigt att det har blivit som det blivit, både för er och samhället. Att alla människor ska fås att tro att prio ett alltid är att vara på jobbet, producera till BNP och betala skatt. Vad hände med mänskligheten, våra själar och känslor?

    SvaraRadera