onsdag 20 juli 2011

Semestern slut

I alla fall för vår kurator. Så om en stund ska vi till henne igen. Vi har inte träffat henne sedan den 16 juni och det känns som att vi förändrat vår sorg sedan dess. Undrar om hon också märker det?

Trots att jag just nu inte riktigt vet vad jag ska prata om när jag kommer till henne så känns det skönt att träffa henne.

Efter kuratorbesöket åker vi några mil norrut för att vara kattvakt idag. Kanske blir det en sväng till Vingåker och Factory outlet också.

2 kommentarer:

  1. Skönt att få komma dit och prata igen langat tänka mig.

    SvaraRadera
  2. Hej vännen! Jag har varit borta ett tag från allt som har med datorer o göra i stort sett. Jag vet inte riktigt vart jag har mig själv just nu, väldigt förvirrad känner jag mig. För jag är inte ledsen men jag är inte glad heller. Jag är inne i någon period nu där jag förtränger tankarna genom att försöka hålla mig sysselsatt med familj o vänner. Nu har jag dock kommit hem till örebro och hamnar direkt i gamla spår. Usch, vad delad jag känner mig.. :( Jag hoppas iallafall att ni är på rätt väg, och att ni tar hand om varandra! Många kramar :)

    SvaraRadera