söndag 30 oktober 2011

Att försöka

Kuratorn rådde oss till att hitta på saker som vi tyckt varit roliga trots att vi nu kanske tycker att det kvittar. Dessutom tyckte hon att vi, trots att vi inte känner som arga, skulle ta ut vår aggression på något.

Igår försökte vi med det roliga. Vi var på bio och såg filmen Contagion. Det kanske inte var världens bästa film jag sett, men vi kom i alla fall iväg några timmar. Jag kunde koppla bort min situation, men en stund i biosalongen var jag oerhört trött...
Det var skönt att komma iväg en stund och ser lite annat folk också.

Idag började jag morgonen med att ta fram kofoten och ha sönder lite kakel ovanför köksbänken. Jag har nog lite aggressioner och frustration i min kropp trots allt... Nu håller mannen och svärfar på att göra ett hål i ytterväggen ovanför köksbänken där ett nytt fönster ska installeras. Om två veckor ska sedan hela köket rivas. Gissa vem som kommer stå där med kofoten??

1 kommentar:

  1. Jag brukar gå på karaten och bara slå ur mig frustrationer så jag vet att det fungerar. Ett annat knep är att köpa billig porslin på typ fyndlagret och slänga i golvet. Det fungerar också.

    Hoppas det känns bättre efteråt vännen!
    Kramar!

    SvaraRadera