lördag 8 oktober 2011

En dag till

Trodde att Snöis skulle komma ut igårkväll då jag fick färgade flytningar, men idag har jag inte haft något sådant alls. Därför var jag hela natten beredd på att den stora syndafloden skulle komma och därmed sov jag som en kratta och drömde massa konstiga drömmar om blod.

Några av er skrev igår att det är märkligt att jag ha graviditetssymtom om det nu inte finns något levande därinne.  Det är ju just det som är det jobbiga med ett MA. Kroppen förstår inte att embryot slutat leva och därmed fortsätter kroppen att producera samma hormoner som tidigare. Vid ett MA känner man sig gravid fast man egentligen inte är det. Det kan ta flera flera veckor innan kroppen fattar och påbörjar ett missfall. När man upptäcker det på ultraljud får man ofta tabletter som ska starta missfallet inom kort.

Idag har det trots allt rullat på. Vi tog en promenad på förmiddagen via Dutt på kyrkogården ock sedan har vi jobbat i trädgården några timmar.

Jag bävar inför ultraljudet på tisdag. Vi är helt inställda på att inte få se något hjärta och då behöva ta de där tabletterna igen. Tog samma tabletter för att starta Dutt-graviditeten i maj och det var de värsta tabletterna jag tagit någonsin...

Vi försöker att inte än så länge prata om hur vi ska fortsätta, men det jag vet är att vi inte kan överge de tre embryon som ligger i frysen på kliniken i Göteborg. De är ju faktiskt våra barn alla tre. Så är det!!

7 kommentarer:

  1. Det är så hemskt att ni inte får njuta av en graviditet och ett levande barn. Men jag blir så glad av att läsa att hoppets låga brinner. Det värsta man kan göra är att ge upp! Det är klart att ni ska använda dom i frysen om snöis hjärta inte slår på tisdag. <3 många kramar från en trogen läsare.

    SvaraRadera
  2. Lilla vän jag vet hur det känns med MA, jag tog ett test innan mitt ultraljud och det var ett starkt plus. Kroppen fattar inte att fostret slutat växa eller att nåt är fel. Jag kommer ihåg dom där hemska tabletterna, mådde så dåligt av dom. :( Hoppas om ett mirakel för er.
    Styrkekramar

    SvaraRadera
  3. Tänker på dig! Massa styrkekramar!

    SvaraRadera
  4. Vi tänker på er och vi finns här för er.Kramar

    SvaraRadera
  5. Jag håller verkligen tummarna för ett positivt besked på tisdag.

    Jag har aldrig varit med om ett MA och kan inte förstå känslan. Men jag kan tänka mig att den måste vara fruktansvärd.

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Usch vilket jobbigt vakuum ni är i just nu...att inte veta! Tänker på er och hoppas på det bästa! Kramar

    SvaraRadera
  7. För mig var det så att typ alla symptom försvann och sen visade vul efter det att det var MA. Men jag förstår att det kan variera från person till person.

    Hoppas ändå på ett mirakel för er!!

    KRAM!

    SvaraRadera