söndag 23 oktober 2011

Länge sen

Nu har jag beställt ägglossningstest och det känns länge sedan jag använde såna. För att det inte ska vara några tveksamheter om jag har ägglossning eller inte beställde jag Clearblues digitala ägglossningstest (trots att jag ogillar deras reklamfilm som just nu visas på tv). Dom är dyrast, men tydligast tycker jag. På Babytime kostade de 229 kronor inklusive frakt. Billigare än att köpa på apoteket i alla fall.

6 kommentarer:

  1. bara en fråga , är lite nyfiken , vad är det med reklamen som alla verkar ogilla?
    fattar inte riktigt

    SvaraRadera
  2. Reklamen är verkligen störande! ogillar den också...

    SvaraRadera
  3. å till anonym så kan du läsa på den här länken:

    http://baby-langtan.bloggplatsen.se/2011/09/12/6222472-daligt-clearblue/

    SvaraRadera
  4. OM du vill och inte är alltför anonym så maila mig så skickar jag ett paket med cb digital ägglossningstest med posten (gratis). Har ett stående som jag inte ska använda.

    Många kramar

    Erica

    erica @ stocksjo .se

    SvaraRadera
  5. Hej, halkade in på din blogg och såg detta inlägg. Hoppas de varnat dig om att du kan missa ägglossningen även med ägglossningstest. Jag höll på i tre månader innan de sa att jag kanske borde testa två gånger dagligen och då gick jag även på tabletter för att kontrollera både mens och ägglossning.. En tanke du kan ha med dig för att inte sjunka under totalt. Jag sjönk varje månad jag inte hittade ngn ägglossning då jag skulle göra en FET. Hoppas du hittar din ägglossning och även ditt under..

    SvaraRadera
  6. Sandra: tack för tipset. Det ska jag tänka på när det är dags.

    SvaraRadera