onsdag 4 januari 2012

Detta med ägglossning. Igen

Tack alla ni som svarade på mitt inlägg om ägglossningstest. Jag lyder ert råd med att testa två gånger per dag för att vara säker på att jag inte missar utslaget. Men då kommer min nästa fråga... Vilka tider på dygnet ska man testa?? På morgonen förstår jag, men på kvällen? Vilken tid har ni testat då?

Som ni förstår är jag väldigt angelägen om att inte missa något i denna ägglossningscirkus!

5 kommentarer:

  1. När jag höll på som mest med mina ägglossningstester läste jag att man helst ska ta dom på eftermiddagen/kvällen då mängden lh-hormon är som mest koncentrerad. Och att man gärna ska försöka att ta ungefär samma tid varje dag.

    Lycka till nu! Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag testade två ggr om dan förut med ckearblue, jag fick alltid alltid utslag på kvällen så nu testar jag enbart på kvällen (det visar även positivt då på morgonen efter för mig)
    Jag tycker och tror att det räcker att testa en gång per dag.
    Jag gör så att jag kissar kl 16.00 och sen håller mig till 20-21.00 och testar då.
    Lycka till
    Jag håller tummarna stenhårt för dig!

    SvaraRadera
  3. Inte morgonen - under natten är LH som lägst. På en del test står faktiskt numera att man helst ska testa mellan 10-14 och samma tid varje dag för att LH är högst då.

    Jag har testat runt 10-fikan på jobbet och sedan framåt kvällen.

    SvaraRadera
  4. Jag brukar få min stegring runt 17 på kvällen, så personligen testar jag runt 19, numera bara en gång per dag. /körkollegan

    SvaraRadera
  5. Man ska testa på eftermiddagen/kvällen vid samma tid varje dag. "Ägglossningshormonet" är som starkast då. Testade själv fel innan, på morgonen!

    Kram

    SvaraRadera