tisdag 3 januari 2012

Väntans tider

Det är inte ofta som man vill att mensen ska komma när man är inne i barnlöshetens värld, men nu vore det faktiskt lite spännande om den kunde komma... Idag är jag bara på dag 24 så än kan det dröja några dagar.

För då är vi inne i cirkusen igen! Ägglossningstesten är inköpta och redo. Jag har köpt två förpackningar för jag tänker testa både morgon och kväll när det väl är dags. Jag har läst att vissa har missat sin ägglossning när de bara tagit test en gång per dag.
Någon med erfarenhet av det? Ska jag testa en eller  två gånger per dag?

Tills mensen kommer och de efterföljande dagarna innan teststart ska jag försöka att få upp mitt hopp och min tro på att detta verkligen kommer att fungera. Jag kommer att bli gravid!!

13 kommentarer:

  1. JAG tror och hoppas på dig/er!! Jag önskar av hela mitt hjärta att 2012 blir året ni blir föräldrar till ett levande barn!
    All lycka till er!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Testa både morgon och kväll!!! Det kan visa negativt på morgonen och positivt senare på dagen så kör morgon och kväll!!

    Lycka till jag tänker på er!!!

    SvaraRadera
  3. Testa både morgon och kväll. allt för du inte ska riskera att missa ett utslag. Visst testen är dyra, men det är kanske en liten summa i det stora hela!?

    KRAM!

    SvaraRadera
  4. Säger som de andra testa morgon och kväll.
    Tror på er.

    SvaraRadera
  5. Hoppas och tror på er.

    SvaraRadera
  6. Jag skulle också testa morgon och kväll. Gärna vid 17 på kvällen. Kram!!

    SvaraRadera
  7. Ja testa både morgon och kväll. Jag testade bara på kvällen och fick bara negativa resultat. Gissa om jag blev förvånad sen när det visade sig att jag var gravid efter några månaders försök... jag som inte ens trodde jag hade ägglossning men det hade jag ju tydligen...

    Lycka till!!!

    SvaraRadera
  8. Anna, du kommer bli gravid! Detta är ert år, året då får bli föräldrar till ett levande barn och Dutt & Snöis blir storasyskon. Nu är det dags!

    Kram Rebecca

    SvaraRadera
  9. Jupp, jag testade både morgon och kväll innan inseminationen. Det var vad de rekommenderade på Stork iaf.

    Heja, jag tror också på den här gången!

    SvaraRadera
  10. Ja, jag måste testa två ggr per dag. Min stegring kommer på kvällen, och om jag testar för tidigt på den dagen och för sent på dagen efter så kan jag missa den. Hälsn /körkollegan

    SvaraRadera
  11. Håller tummarna för er!!!

    SvaraRadera