tisdag 31 januari 2012

Ruvardag 5- Segt!!

Idag har jag varit ledig och hjälp vad segt det varit idag. Ett tag funderade jag på att gå och sova, trots att jag inte var trött, men bara för att tiden skulle gå.
När man sitter ensam hemma är det näst intill omöjligt att inte analysera allt som känns i kroppen.

Igår var vi ute på en promenad och efter det fick jag lätt molande värk i ryggen ungefär på det ställe där mensvärken brukar vara. Även när jag och Hoppen på kvällen var på kör kände jag av den där diffusa molandet. På vägen hem kändes det blött därnere (ursäkta detaljer) och var helt säker på att mensen kommit extremt tidigt. Väl hemma och på toaletten var det ju naturligtvis inget.

Idag har jag som sagt känt efter som aldrig förr och lite obehag på höger sida vid bäckenbenet känner jag då och då.  Även idag var jag ute och gick en stund för att försöka rensa tankarna lite. Det gick väl sådär, men lite motion fick jag i alla fall.

Var förbi hos Dutt och tände ett ljus och idag kändes dystert att vara hos honom. Allt som nu ger med ruvning är ju på grund av att han inte fick leva och att inte heller hans lillasyster eller lillebror fick leva. Jag skulle inte behöva vara på kyrkogården.
Alla ruvardagar som jag varit hos honom har jag sagt till honom "Du måste ordna det här" och jag hoppas att han lyssnar.

7 kommentarer:

  1. Ja väntan..väntan..man vill att tiden ska rusa..och samtdigt stå till (jag iallafall)..,vill inte att hoppet ska sluta i ett minustest:(..
    Låter absolut bra att du har symtom som inte kan bero på några proggisar !
    Jag hoppas innerligt att vårt (våra) embryon fäst sig superhårt.. För idag vaknade jag med magont (inte bara lite molvärk)..och sjukt illamående..sen kräkt ett pr omgångar..helt matt (vinterkräksjukan..). Är livrädd för att det kan stöta bort "liten":( !
    Ja tror nog att er Dutt vakar som en liten ängel över er !
    Kram T

    SvaraRadera
  2. Håller mina tummar så hårt!!!!!! Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag tror han lyssnar. Håller alla tummar för att ni snart får handla tvillingvagn <3. Kramar!!

    SvaraRadera
  4. Håller tummarna, för ett fint Pluss på stickan, som håller hela vägen fram. Jag håller oxå på med IVF just nu.

    SvaraRadera
  5. Dataspel en hit om tråkigt. Eller hitta en taskig tvserie.

    SvaraRadera
  6. När ska du ta testet då? :)

    Jag håller tummar och tår!!!

    http://bonusmamman.bloggo.nu/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min testdag är nästa torsdag, den 9 februari. Det känns som en evighet dit.

      Tack för tummar och tår!

      Radera