onsdag 18 januari 2012

På väg

Efter gårdagens svacka är jag sakta med säkert på väg uppåt igen.
Det är verkligen en berg och dalbana allt det här. Jag tror att jag reagerade extra starkt igår eftersom det också var Dutts åttamånadersdag. Jag räknar fortfarande hans månadsdagar och kommer antagligen att göra det ett tag till.

I morse testade jag inte ägglossning allt efter rådet från läkaren. Hon tyckte inte att jag skulle behöva börja testa förrän på lördag, men jag börjar kanske i morgon eller på fredag igen. Trots att äggblåsorna var små igår vill jag ju inte riskera att missa ett eventuellt utslag.

Det måste gå! Det är den meningen jag har i huvudet just nu. Det måste gå! Det måste gå! Det måste gå! Det måste gå! Det måste gå! Det måste gå! Det måste gå! Det måste gå! Det måste gå! Det måste gå! Det måste gå!

Tack alla kära vänner för alla kommentarer som jag fick under gårdagen!

4 kommentarer:

  1. Japp,det måste gå,det ska gå - det är redan bestämt-nu ska det bli bebis! Den där Storken har ju varit på träningsläger så nu får han börja jobba och visa vad han kan!

    SvaraRadera
  2. Det SKA gå!

    Sv:
    Vi är väldigt nöjda med namnet. Många gillar det men det är inte så vanligt (än).

    SvaraRadera
  3. Klart det ska gå, det är en fruktansvärt tung resa dit mellan varven bara. Bara skriv om du behöver, vi finns för dig.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Ja det MÅSTE det!
    Tummar och kramar!

    SvaraRadera