tisdag 14 februari 2012

Alla hjärtan

Idag på alla hjärtans dag vill jag skicka många kramar till alla där ute som kämpar för att få sitt efterlängtade barn. Ingen nämnd och ingen glömd.

Många kramar till mina läsare, ni som donerat pengar, ni som skickar mejl, ni som kommenterar. Ni är alla värda en varsin ros. Minst!!

Dock vill jag skicka speciella tankar till två stycken par. Först till Hönsamaja med man som nu efter  många ivf-försök bestämt sig för att det inte blir några fler barnförsök.
Sedan skickar jag också speciellt tankar till ett par som jag fick en mejl av igår. Efter ett ödesdigert ultraljud måste de nu gå igenom samma sak som vi var tvungna att göra med Dutt. Ett avbrytande. Varför måste så många gå igenom samma sak? Många tankar till er!

1 kommentar:

  1. Önskar er oxå en underbar Alla hjärtans dag, hoppas ni får en mysig dag! Vi firar 3år som gifta idag, så vi ska ha en myskväll!

    Åh va sorgligt att du fått mail från andra som tvingas gå igenom samma sak som er! Sånt borde ni få slippa och alla andra, tragiskt och onödigt när så många andra gör abort mm.

    Kram

    SvaraRadera