onsdag 8 februari 2012

Ska jag testa?

I morgon är min testdag, men eftersom mensen är i full gång känns det ju helknäppt att behöva testa i morgon. Jag vet ju liksom resultatet...

Hur skulle ni ha gjort?

8 kommentarer:

  1. Hej Anna! Nu är det jag som ställer frågor igen! Jag ska göra ett äggplock för donation i juni. Jag är jätte nervös. Måste man ta lugnande? Eller vad händer? Jag vill inte bli "drogad":( tror du att det finns möjlighet att göra det i gbg ist för sthlm, dit äggen egentligen ska?
    Har jag nåt att vara nervös för egentligen tror du?
    Kraaaam

    Ps. Jag tkr du ska testa så slipper du tänka mer på det:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har aldrig tagit lugnande tabletter inför äggplock. Däremot får man morfin som smärtlindring vid själva uttaget och det kan ju verka lite lugnande också.
      Jag kan inte svara på om du kan välja var du gör äggplocket. Rekommenderar denna blogg: http://jeanequidote.blogspot.com/ där bloggarens kusin precis just plockat ägg.

      Visst, äggplocket är inte trevligt, men man överlever...

      Tycker du gör en oerhörd fin insats som donerar dina ägg!!

      Radera
  2. Hej!
    Om du är HELT ÖVERTYGAD om att det är ett minus hade jag inte testat (har struntat i det själv ett par ggr för jag VET att det är minus). De godtar ju normalt inte tidiga tester, men jag har då sagt att jag testat på TD.
    Jag tror du vet om det finns en strimma hopp kvar. Om det finns så tycker jag att du ska testa.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag har med hoppat över det några gånger när jag testat minus runt RD 12 och blödningen kommit igång

    SvaraRadera
  4. Jag har inte läst på några dagar så det var så tråkigt att läsa att du fått mens. Jag lider så med dig. Jag vill verkligen att du ska få lyckas. En massa styrkekramar

    SvaraRadera
  5. Hej Anna, jag har läst din blogg sedan ca 6 mån tillbaka, hittade hit runt snöis tiden och jag har hållt tummarna varje ruvardag.. Jag har nu tänkt sätt in en liten summa till er som jag hoppas bidrar till nya ruvardagar och ett stort +!

    Men då jag ej är insatt i ivf undrar jag om du skulle ha tid att berätta mer om kostnaderna. Du skrev innan att för ett försök betalar man 25 000 kr och för 3 st försök 50 000 kr. Ofattbart vilka kostnader för att få ett/flera barn. Hur kommer det sig att det kostar så mycket och vad "går" pengarna till, är det kliniken som tar det mesta eller hur fördelas det. Att skaffa barn känns ju som en självklarhet i livet och att det i så fall inte ska kosta pengar om man behöver lite hjälp på traven.. Känns så frustrerande, kan inte ens tänka mig hur ni känner er.

    Jag önskar er ett stort lycka till med nästa behandling och kommer hålla tummarna varje ruvardag framöver. Stor Kram

    SvaraRadera
  6. Skulle testa ändå. Vet inte varför, men säger kliniken en sak så skulle jag gå efter det. Även om hoppet var ute redan innan :/

    SvaraRadera
  7. Testa ändå! Det kan ju faktiskt vara så att ett ägg har stötts ut medans det andra har befruktats.. Testa för din egna skull! Jag kan inte hjälpa det men jag har nog också lite hopp kvar om att iallafall ett av de små gryna växer där inne nu.. Och som vi har konstaterat förut, blod behöver inte alltid vara missfall så testa! Många kramar till dig!

    SvaraRadera