måndag 27 februari 2012

Önskebesök

Under hela vintern när jag matat mina småfåglar har jag haft en önskan om att få besök av steglits. Idag kom den och jag lyckades då en bild på den också! Jag tycker att steglitsen har så häftig täckning med sitt knallröda ansikte.

Eftersom det är måndag ska jag ta mig iväg och sjunga. Kören är väldigt bra då det får mig att tänka på annat för en stund, men först lite hemmagjord rabarberkräm och mjölk.

2 kommentarer:

  1. Åh! Sådana finns hos min svärfar utanför Gränna också! De ska visst inte finnas där! Jag artbestämde dem med hjälp av fågelboken, har aldrig sett någon innan! De är verkligen jätte fina!

    SvaraRadera
  2. Åh så fina ! Djur har verkligen en otroligt stärkande, läkande och energigivande kraft på en !
    Minns en gång ifjor, tidigt på våren.. Jag hade tyvärr nyligen fått ett missfall,som tagit mig hårt. För att försöka komma tillbaka till mig själv,så gick jag ofta långa rundor i skogen och längs med med stranden. En dag när jag vandrade längs med stranden så fick jag plötsligt syn på en liten sälunge..som irrat sig upp vid strandkanten.Trodde nästan jag såg i syne..men lyckades ta ett foto med mobilen på den (så jag kunde visa min man sen).. Fick en sån skön,rofylld känsla i kroppen.Av en speciell samhörighet med naturen.. Svårt att förklara..men tror du förstår..
    /T

    SvaraRadera