fredag 3 februari 2012

Ruvardag 8 - Lugnare igen

Efter att världen stannat till en stund i morse så har den nu rullat igång igen. Under ett toalettbesök i eftermiddag var det ytterst pyttelite rosafärgad flytning, men det såg jag bara därför att jag nu överanalyserat toapappret...

Under dagen har jag känt hur det pirrat och ibland haft ett tryck långt där nere. Sedan har jag känt mig kissnödig hela tiden. Även när jag varit på toaletten så har jag känt mig jättekissnödig redan fem minuter senare. Jag vet att jag hade samma känsla under ruvartiden i september förra året. Jag har även känt av lite molande värk i ryggen under dagen.

Så hoppet om att Hoppen fortfarande finns kvar lever!!

Tjuvtest då?? Det har jag inte tagit något beslut om än. Det märks...

TACK till alla er som under dagen bidragit med era erfarenheter. Jag är överraskad över att ni orkar engagera er, men jag är SÅÅÅ tacksam för det!

6 kommentarer:

  1. Så skönt att läsa
    Varje gång jag kommer in här så stannar mitt hjärta en liten stund innan jag hinner läsa rubiken
    Hoppen finns <3<3<3

    SvaraRadera
  2. Härligt att det stannat, eftersom du fick 2 tillbaks kan ju den ena åkt ut eller så orsakade båda en blödning vilket är vanligt vid ivf! Håller tummarna för er 4.... God helg! Kram

    SvaraRadera
  3. Här hålls det tummar och tår och tassar för Hoppen! Jag håller andan varje gång jag går in här och andas ut först efter att ha läst färdigt :-) Nu jäklar ska det bli bebis, helst bebisAR! Om ni varit lagda åt amerikanska namn så hade Hoppen kanske fått heta Hope och Joy eller liknande ;-) he he he det vore nåt det, Hope och Joy! Men egentligen så KAN dom ju faktiskt få heta Hoppet och Glädjen redan nu ju? Jag tror faktiskt att JAG bestämmer namnen Hope och Joy....och i höst när vi äntligen får träffa dom (Japp! DET ÄR BESTÄMT att det blir så! Så det så!) så kommer jag absolut att "döpa" dom till Hope och Joy, vad sägs om det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, du vet ju att jag verkligen gillar de amerikanska namnen så Hope och Joy bli ju bra ;-)

      Radera
  4. Skööööööönt att det verkar lugnt!
    Hoppas nu tiden går fort fram till testdag.
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Åh Anna!!! Jag håller tummar och tår!! Nu ska det bli bebis(ar)!!!!! Håller andan en stund varje gång innan jag läst ditt nyaste inlägg. Önskar er världens mest positiva test om några dagar!!!

    SvaraRadera