måndag 20 februari 2012

I morgon

Efter en dåligt nattsömn och uppvaknande med huvudvärk så gick arbetsdagen över förväntan. På förmiddagen tänkte jag att jag kanske skulle åka hem lite tidigare, men resultatet blev att jag åkte hem en halvtimme senare istället... Mycket jobb med det nya journalsystemet, men det går nog snart lika snabbt att dokumentera som i det gamla systemet.

I morgon kommer jag outa mig för hela närområdet då jag är med i lokaltidningen och berättar om min blogg. Det ska bli spännande och se hur det ser ut i tidningen. Innehåller i artikeln har jag redan läst så det är jag inte nyfiken på, men hur det ser ut ska bli spännande att se.

Mitt humör åker lite berg- och dalbana, vilket jag börjar bli van vid. Det som jag i alla fall kommit fram till är att jag vill sätta igång med en ny ivf så snart som möjligt. Troligtvis med äggplock runt mannens födelsedag den 28 mars. Vi får se om den planen gäller även efter att vi varit hos läkaren på torsdag.

Ha en bra kväll allihopa!!

5 kommentarer:

  1. Du är den tredje jag hört inkl mig själv som inte sovit en blund inatt.Fasen vad hemskt.Somnade till 5.40 o klockan ringde 6.Hujedamig så trött jag var.Jag kör ju också nytt datasystem igen..inte lätt ställa om.Massa kram o jag får se på nätet då jag ej har någon tidning imorgon då .

    SvaraRadera
  2. Så spännande. Ska läsa den till morgon kaffet.

    SvaraRadera
  3. Klart ni ska göra ny IVF - det SKA bli förr eller senare - SKA!!!
    Spännande i morgon! Kanske måste kolla Norrköpings tidning då :)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Skönt att du/ni,är redo för ett nytt försök. Nu kommer det lyckas !
    Kram T

    SvaraRadera