fredag 19 augusti 2011

Hoppas han förstår

Jag hade tänkt att besöka Dutt på vägen hem från jobbet idag, men vädret ville annorlunda. NÄr jag åkte till jobbet var det sol och kortärmat som gällde. När jag åkte hem hade stövlar och sydväst varit bättre. Därför valde jag att köra förbi kyrkogården och enbart vinka till honom. Tänkte att vädret kanske skulle blir bättre senare på kvällen, men det har snarare blivit värre. Regnet bara öser ner!
Detta är första dagen sedan midsommardagen som jag inte besöker Dutt. Annars har jag varit där varje dag. Ibland i gassande sol och ibland i spöregn. Idag tänker jag på det lilla liv som inte fick bli. Hade han fått fortsätta växa och vara frisk i min mage hade jag idag gått in i vecka 33+0.

Tänk om jag om tre veckor precis fått ett plus. Det skulle kunna vara möjligt då det mest troliga är att vi får tillbaka ett embryo nästa fredag och sedan två ruvarveckor. Kan vi inte säga att det blir så?

5 kommentarer:

  1. Jo jag tycker vi säger plus om tre veckor!! kram

    SvaraRadera
  2. Jag tycker absolut att vi säger så! :)
    Jag vet att Dutt förstår att du inte kom idag.

    SvaraRadera
  3. Klart att vi säger så. Det är bestämt att det blir så. Kramar

    SvaraRadera
  4. Absolut! Det är bokat och klart i min kalender - om 3 veckor får Mikael och Anna ett plus!

    Jag har en lite mer privat fråga till dig (du måste inte svara!). Efter tidigare ivf:er har ni ju (om jag förstått rätt) fått några befruktade ägg "över" som ni fryst. Vad planerar ni att göra med dem? Efter denna ivf (då du blir gravid, det har vi ju redan bokat in) tänker ni då tina några ägg och använda för ett eventuellt syskon till bebisen som nu skapas?

    Jag hoppas och tror att allt kommer bli precis som du drömmer om och att ni får en liten guldklimp i mitten av maj. Hoppas att även jag och min man då får ett efterlängtat lite knyte då vi nu också jobbar på en bebis (hoppas er inte känns jobbigt för dig att läsa om andras bebisförsök och längtan). Jag håller tummarna för oss bägge.

    Kram Rebecca

    SvaraRadera
  5. Dutt är med er var ni än är. Ingen kräver att ni ska besöka graven varje dag. Inte heller Dutt. Jag tror det är viktigt att komma ihåg det med tanke på stressen inom dig. Vi hamnar så lätt i stress över sånt som vi tycker att vi borde hinna/orka. Det är fantastiskt viktigt och fint att få ha graven att gå till för att göra den overkliga sorgen lite mer konkret, men det är precis lika mycket värt att tänka på den saknade på alla andra ställen.
    Tänker på dig!

    SvaraRadera