lördag 27 augusti 2011

Ruvardag 1

Nu börjar dessa inlägg på bloggen igen...

Idag har det varit full fart här hemma. Tydligen växer ogräs och gräsmattan även när vi är bortresta...Så mannen har klippt gräs och jag har rensat lite ogräs och fixat lite annat i trädgården.

Igår när vi tre, jag, mannen och Snöstjärnan, åkte hem hade jag en bra känsla i magen. Detta kommer att gå! Det måste ju vara bra att äggen redan innan insättningen hade börjat att dela sig igen.

Idag är jag mer nollställd när det gäller om det kommer gå eller inte. Jag har faktiskt inte tänkt så mycket på det idag. Jag har dock försökt att ta det lite lugnare än vad jag brukar så att Snöstjärnan kan borra in sig fint i slemhinnan.

Med risk att vara tjatig vill jag tacka för alla mejl (jag ska svara på dom, jag lovar), kommentarer på bloggen och kommentarer på Facebook.
Jag har varit dålig på att uppdatera mig på era bloggar den senaste veckan, men jag ska försöka hinna med det också framöver. Det händer mycket i ivf-bloggvärlden just nu!

6 kommentarer:

  1. Oooohhhh..........vad jag hoppas på att få följa er graviditet denna gången !!!!

    Stort LYCKA TILL !!

    Hälsningar från Trelleborg.

    SvaraRadera
  2. Jag tror på första känslan! Det kommer gå bra! Tänker på er.
    kramar och tummar

    SvaraRadera
  3. Håller alla tummar! Snöstjärnan, vilket fint namn!

    SvaraRadera
  4. Japp detta kommer gå vägen.
    Hade vi bott närmare varandra så hade vi legat på samma bb i maj.
    Jag lovar.
    Vi måste TRO

    SvaraRadera
  5. Oj vad mycket som hänt de senaste dagarna. Stort grattis till ruvningen! Du har mina tummar :) Vad trist att det inte blev något bra resultat vid ÄP men vilken lycka att ni hade fina embryon i frysen.
    Stor kram!

    SvaraRadera
  6. Återigen, grattis till ruvningen! Nu kör vi! Nu ska det banne mig bli en Stjärnbebis, världens finaste Snöstjärna! Hörru Snöstjärnan, vi vill träffa dig i mitten av maj 2012!

    SvaraRadera