söndag 21 augusti 2011

Redo??

Nu börjar äggplocket komma närmare. Tidigare i veckan "chansbokade" vi hotellrum då vi gissade att äggplock skulle bli på tisdag. Nu blev det på onsdag, men trots det så åker vi redan i morgon, då det inte fanns några billiga hotell på tisdag att boka.

Är jag verkligen redo för detta? Väskorna och Storken är redo, men är jag det?
Storken har de senaste veckorna legat i träningsläget för att toppa formen lagom tills nu! Hoppas att han inte blivit övertränad bara. Det ska tydligen inte vara bra.

Just nu känns det som om jag tar en sak i taget. Jag har knappt tänkt på att det är äggplock på onsdag. Jag tänker att det är shoppingturen i Ullared som är anledningen till att vi i morgon åker iväg. Så idag och i morgon fokuserar jag det så får jag ta nästa del i det hela lite senare...

Jag är rädd för hur jag kommer att reagera när jag på onsdag kliver in på kliniken och vilka känslor som kommer upp när jag sedan lägger mig i gynstolen. Jag skulle ju inte behöva vara där.
Jag hoppas att personalen är påläst om det jag gått igenom de senaste månaderna så att de har en förståelse ifall jag bryter ihop totalt...

Nu tänker jag inte mer på onsdag utan fortsätter att knåpa på inköpslistan till Gekås. Undrar om Dutts småsyskon ska få något?

8 kommentarer:

  1. Lycka till med äggplocket! Jag tänker på er!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag ska tänka på dig hela onsdagen.
    Dagen efter är det ju min tur.
    Vi får hoppas att våra kroppar har svarat helt galet bra på behandlingen så vi får ut många fin fina ägg och att dom sen delar sig fint så vi får tillbaka ett guldkorn som blir våra änglars syskon.
    Hur många blåsor hade du på ditt sista vul?
    kram

    SvaraRadera
  3. Tonci: Tack för dina tankar.

    Suz: Vid ultraljudet i torsdags hade jag ca 6 blåsor. Jag hoppas att det dykt upp några till sedan dess.

    SvaraRadera
  4. Åh, vad spännande och samtidigt jobbigt. Hoppas också att de är införstådda med det som du/ni varit med om och att du får mycket stöd! All lycka önskar jag dig!

    Kramar och varma innerliga lyckatillpuffar

    SvaraRadera
  5. Nu håller vi tummarna och hejjar fram Storken till finfina resultat!

    SvaraRadera
  6. Lycka till, storken är nog i olympisk form!

    SvaraRadera
  7. LYCKA LYCKA LYCKA till!!!!

    STor kram

    SvaraRadera
  8. Åh, lycka till! Och en sak är bra med gynstolar på ivf-kliniker: de är vana vid exakt alla slags känslor.

    SvaraRadera