torsdag 27 januari 2011

Långsam kväll

Mannen jobbar och ensam sitter jag och försöker att få kvällen att gå. Det brukar ju normalt sätt inte vara några problem annars precis.
Men nu tror jag att klockan går baklänges.

Och värre lär det väl bli. Morgondagen och lördagen kommer bli väldigt långa dagar. I morgon är jag ledig och mannen åker till jobbet klockan två. Då måste jag försöka aktivera mig med något. Frågan är bara vad? Har ni något förslag??

4 kommentarer:

  1. En Mad Men box är aldrig fel att avnjuta. Möjligen med en påse Cheese Balls, mmm. Finns många boxar att köpa, så du har att göra hela långa helgen. Btw jag håller, precis som andra läsare, tummarna! Hoppas du får en fin helg.

    SvaraRadera
  2. Jag har inte hunnit läsa din blogg på ett par dagar nu, men jag hoppas hoppas att blodet håller sig borta i många månader!! När är din testdag?

    SvaraRadera
  3. Ta en lång promenad, rensa garderoben, fika med vänner, filmbox, kolla resor på nätet, läsa en bok, tillåta dig själv att absolut inte göra ett jota & bara vara [och ha nått godisaktigt i närheten].. Om inte annat så går det säkert en massa dåliga repriser på tv ;].

    .. Och igen, håller såklart fortsatt tummarna!!

    SvaraRadera
  4. Jag tycker du ska unna dig massage och hämt mat. Baka något gott och bjuda över en vän på fika. Unna dig!!

    SvaraRadera