onsdag 19 januari 2011

Tv-tips

Ikväll klockan 21.30 i SVT 2 sänds Korrespondenterna. Ikväll ska det handla om Fertilitetsturism, det vill säga att barnlösa västerländska par åker till länder som Indien för att få hjälp att skaffa barn. Där finns fattiga kvinnor som genom äggdonatorer eller surugatmödraskap "ger" det västerländska paret deras efterlängtade barn.

4 kommentarer:

  1. Hej
    Vi har precis varit o gjort vårt första blodprov inför vår kommande utredning. känner att vi behöver något tursamt som eran stork. Så vi undrar var ni köpt er stork?

    SvaraRadera
  2. Anonym: Jag fick storken av min syster när hon hade varit i Alsace i Frankrike. Se mitt inlägg här: http://langtantillbarn.blogspot.com/2010/11/ivf-maskot.html
    Så tyvärr är den nog ganska svår att få tag i här i Sverige, men någonstans borde det ju finnas storkar att köpa även här i Sverige. Babybutiken som Babyproffsen kanske...

    Hoppas att allt kommer gå bra med er utredning.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Vi hittar säkert något fint.Lycka till med grav testet. Vi håller verkligen tummarna för er. Kram Emely

    Läs även vår blogg om vår resa.

    familjengren.blogg.se

    SvaraRadera
  4. Jag skulle tro att det är första gången jag kommenterar... Hittade in via google (om just programmet du nämner) och inser att jag nog varit här förut. Programmet var väl... sådär... men rent sakligt korrekt.

    Lycka till (jag ser ju att ni ruvar nu)

    Kram

    SvaraRadera