tisdag 25 januari 2011

Ruvardag 9 - Dålig sömn

De senaste nätterna har jag sovit otroligt dåligt. Det är inte så att jag ligger sömnlös, men jag verkar sova en lätt sömn som gör att jag vaknar så fort jag vänder mig om. Otroligt störande, vilket gör att jag känner mig helt mörbultad när jag vaknar. Både igår och idag jobbar jag eftermiddag så jag har ju i alla fall fått sovmorgon, men i morgon och torsdag blir det heldag på jobbet... Undrar hur det går? Antagligen går väl hjärnan på högvarv natt som dag och det kanske inte är så konstigt.

Idag har jag än så länge inte känt någon värk, kramp eller pirr i magen. Om det är något positivt med det så kanske det kommer och går?
Jag har heller inte sett något blod! Jiippi!!

4 kommentarer:

  1. Jag surfade in på din blogg av en slump och inser att vi har testdag samma dag! Jag har gjort mitt första FET och har testdag den 30/1.

    Jag känner igen mig i allt du skriver! Jag går igenom stadiet just nu att det börjar mola lite i magen och jag bävar mig för att gå på toaletten... Usch, det är en hemsk väntan.

    SvaraRadera
  2. Jessica,Magnus,Klara o Hedvig25 januari 2011 kl. 17:55

    Nu håller vi tummarna så knogarna vitnar! Inget blod, det låter bra! Nu är Dutt på G! Heja heja heja Dutt, gör dig hemmastadd!

    SvaraRadera
  3. Kommer att gå bra denna gång, känner det i hela kroppen =)
    Kram!

    SvaraRadera