fredag 4 november 2011

Inställt

Nu skulle jag gärna ha legat på bristen i ultraljudsrummet på mödravården för Kub-ultraljud för att efter det ha inskrivning hos barnmorskan.
Istället är de tiderna överstrukna i min kalender...

Blä för denna jävla orättvisa och grymma värld.

3 kommentarer:

  1. Jag håller med: BLÄ BLÄ för denna jäkla grymma värld! Känner likadant som du-varför ska vi ha så svårt att få ett barn för? Vi är ju sådana goa tjejer som förtjänar att bli mammor! Kram på dig vännen

    SvaraRadera
  2. Detta vet jag allt för väl hur det känns. Tre missfall har lett till många kryss i kalendern eftersom man vill vara positiv och boka in sig. Detta är smärtsamt... att ringa och avboka ser jag också som smärtsamt...ja, det är verkligen allt för orättvist! Nästa gång (om det nu blir en nästa gång) ska man då vänta med att boka in sig eller fortsätta hoppas? Små bagateller för många kanske men för oss som kämpar hela tiden är även sånt viktigt att tänka på. För mig handlar det om att jag kanske inte klarar fler avbokningar. Jag kanske bryter ihop då och det är man ju såklart rädd för... varje gång.

    Hoppas du får en fin helg. Både med sorg och med glädje så har du faktisk en Dutt, oavsett var, så har du honom i ditt hjärta!

    SvaraRadera
  3. Varför måste livet vara så grymt ibland??

    Kram!

    SvaraRadera