söndag 6 november 2011

Just nu...

...känns det som att jag aldrig kommer få ett levande barn.

5 kommentarer:

  1. Hej Sanna! Vet inte om du kommer ihåg mig, träffa dig på storängsgården när du jobbade där och vi prata för längden på fl när jag skulle göra ivf. Ser att du varit med om något så fruktansvärt som att förlora ditt barn, beklagar verkligen:( jag hoppas du nu mår bättre och orkar gå vidare. Fortsätt kämpa på med bebis försök för förr eller senare kommer ni nog lyckas, ge inte upp! Kramar till dig från Pernilla

    SvaraRadera
  2. Är så ledsen för din skull... Dutt och Snöis ska gå ett levande syskon å jag hoppas verkligen att det bara är några meter kvar att gå på den resan. Nästa gång måste det ju hända - en fantastisk julklapp kanske.

    Jag kan inte föreställa mig det du går igenom eller hur di känner, men jag hoppas verkligen att du orkar kämpa lite till så att ni får ert lilla levande barn. Om du orkar, kämpa på. Ert lilla levande barn cirkulerar nu i universum, guidat av Dutt & Snöis och väntar på att få landa i din mage. Jag tror inte att det är långt bort. Jag tror ert lilla levande barn är på väg.

    Kram Rebecca

    SvaraRadera
  3. Det går verkligen både upp och ner. Ibland går det ner med en viss fördröjning och det kan ju vara så för dig just nu. Du samlar kraft för att komma igen :) Jag hoppas det för jag vill inte att du ska ge upp.

    En undran... hur ställer ni er till ÄD? Tänkte att det ibland kan vara skönt att gå vidare i någon annan process för att komma vidare. Har det varit aktuellt för er? Jag har nämligen funderat på det för egen räkning och det får mig att se lite ljust på framtiden.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag har tänkt i samma banor, vill så gärna bli gravid. Men nu har vi börjat tänka på adoption, blir man godkänd får man ju barn. Kanske inte samma sak men det finns många barn som behöver ett bättre liv. Har ni börjat tänka på det något? Sköt om dig.. Kram

    SvaraRadera
  5. Jag vill så gärna säga att det är klart att du kommer att få det! Men det finns inga garantier och det är det som är så surt! Jag önskar däremot av hela mitt hjärta att det en dag kommer att bli så :)

    Många varma kramar

    SvaraRadera