torsdag 24 november 2011

Konstigt eller är det akupunkturen?

I morse när jag vakande hade jag inte huvudvärk!!! Det kändes nästan konstigt. Kan det vara gårdagens akupunkturbehandling som redan gjort verkan. Skönt var det i alla fall.

Natten till idag hade allt annat än skön sömn att önska sig... Strax efter midnatt vaknar jag av att katten kommer in genom kattluckan och jag hör på farten han har uppför trappan att han säkert har en råtta med sig in. Mycket riktigt var det så. Dessutom var ju råttan levande och mannen var inte hemma från jobbet än. Naturligtvis blev jag hysterisk och sprang ut ur sovrummet och smällde igen dörren. I sovrummet är då råttan och katten kvar. Efter en kvart kommer mannen hem och får ut råttan ganska snart.

Att försöka sova efter det var inte lätt... Lagom när jag somnat igen, klockan halv tre, kommer kattskrället in i sovrummet igen. Med en levande råtta!

Då tröttnade jag på att vara rädd för att fler råttor så jag tar mitt täcke och kudde och går och lägger mig i det andra sovrummet. Där somnar jag de sista timmarna innan det var dags för åka till jobbet.

Att jag inte haft huvudvärk idag efter den här natten är helt otroligt. Trött har jag varit, men ingen huvudvärk.

I morgon är det dags för nästa akupunkturbehandling.

5 kommentarer:

  1. Akupunktur är faktiskt riktigt bra, trodde inte det innan jag prövade, men det fungerar faktiskt.

    Skönt!

    SvaraRadera
  2. Vi har okså kattlucka och det är precis som du skriver, man hör på stegen uppför trappan om den har med sig något eller inte.. "skönt" att höra att fler har detta äckliga problem :)

    SvaraRadera
  3. Vad skönt att slippa huvudvärken för en dag. Hoppas att det är akupunkturen som hjäper och att det fortsätter i samma positiva spår framöver.
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Men inte var det väl en råtta? En mus visst?!

    SvaraRadera
  5. Anonym: råtta eller mus... Det spelar ingen roll. Äckligt att ha levande sådana i sovrummet i vilket fall

    SvaraRadera