fredag 4 november 2011

Klockan 01.30

Sitter jag klarvaken i soffan. Vad har hänt med min sömn?
Släckte lampan kvart i elva och fram tills nu har jag inte sovit en blund.
Tankar tankar och tankar fyller mitt huvud. Nu ska jag göra som kuratorn sa till mig förrförra gången vi träffades. Jag ska skriva ner de tankar som jag har när jag inte kan sova.

Hoppas alla ni andra sover gott i alla fall.

2 kommentarer:

  1. Här är en till som var vaken fram till två i natt. Det var verkligen helt omöjligt att somna. Idag känns det däremot som om jag skulle kunna somna på stående fot...

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag vill bara säga att om dina sömnproblem blir långvariga, skall du söka hjälp. Det är förödande att inte få sova - till slut blir man konstig på ett eller annat vis.

    Jag körde fullständigt slut på mig själv för några år sedan - jag sov inte en hel natt under drygt ett års tid. Till slut vågade jag nästan inte lägga mig, för det var så hemskt när jag vaknade där runt halv tre och inte kunde somna om.

    Detta kommer aldrig att få hända igen; ligger jag vaken två nätter i rad, tar jag fram mina insomningstabletter (jag har kvar några sedan 2004) och säger till mig själv att jag FÅR ta en om jag vaknar och inte har somnat om inom en kvart. Numera räcker det att ha den tryggheten - jag somnar oftast om igen - och pillren har som sagt räckt i många år.

    Hälsar

    M

    SvaraRadera