tisdag 1 november 2011

Kontroll

Förra veckan ringde jag gynmottagningen för att höra om jag kan få en kontroll för att se att allt ser okej ut efter skapningen och att det då känns lättare att gå vidare med nytt FET-försök. Vid en av alla ultraljudsundersökningar det blev under Snöis korta graviditet sa en av läkarna att det fanns en cysta på vänster äggstock, men att den skulle försvinna under graviditeten. Den läkaren sa det bara i förbifarten eftersom det var hjärtljud som då var mest relevant...Nu när graviditeten inte blev så lång så skulle jag vilja veta hur det står till med den också.

Barnmorskan som jag pratade med förra veckan var lite tveksam till om jag skulle få någon tid för detta, men hon skulle höra med den läkare som vi träffade direkt efter att vi fått beskedet om vårt MA. Hade man en historia på gynmottagningen så kunde de erbjuda en efterkontroll. Igår ringde samma barnmorska upp och visst var jag välkommen på en kontroll! Så den 16 november ska jag dit för att se hur allt ser ut.

Det känns skönt att kolla upp det innan man sätter igång med behandling igen. Jag vet inte om en cysta kan sätta käppar i hjulet för en FET-behandling och en ev. graviditet. Någon som vet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar