tisdag 2 juli 2013

Stiltje

Det var länge sedan det kom en uppdatering ifrån mig. Bloggen känns inte lika nödvändig för mig längre. Det finns tid att skriva, men det finns inget att skiva om. Jag har inte samma behov av att skriva av mig längre och jag vet inte vad som kommer hända med bloggen framöver. Kanske kommer den finnas kvar men att uppdateringarna blir mer sporadiska än tidigare.

Förra onsdagen blev lillkillen ett halvår. Stora lillkillen! Dagen innan var vi på Bvc på sexmånaderskontroll med läkare. Han fick en ok-stämpel! Då vägde han 8150 gram och var 68 cm lång.

I helgen som var så hade vi Bråvallafestivalen som närmaste granne så då fanns det mycket folk att titta på för en nyfiken kille. Vi gick till festivalområdet varje dag och lillkillen flörtade hej vilt med alla när han satt i bärselen på mannen! Vi trodde att musiken skulle störa hans sömn men det var inga problem alls. Det var mest vår nattsömn som stördes av bland annat Ramstein...

Vi har börjat mer och mer att ge honom vanlig mat. Han får gröt, fruktpureér, grönsakspureér, men fortfarande också ersättning. Favoriten är nog gröt och frukt.

Sedan någon vecka använder vi sittdelen till vagnen. Än så sitter han inte jättebra i den, men vi tar kortare promenader för att han ska vänja sig vid den. Solhatten som han har på sig är en hatt som jag hade som bebis. Kul att lillkillen nu kan använda den!

Jag hoppas att ni alla njuter av sommaren oavsett om ni jobbar, har semester eller är föräldralediga. Jag har just nu semester och mannen har föräldraledigt så nu har vi ett antal veckor lediga tillsammans. Vi har inget stort inbokat utan vi tar dagarna som de kommer och kommer göra lite kortare dagsutflykter.

3 kommentarer:

  1. Vad mysigt ni verkar ha det :) Kul med sittvagn!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni får en riktigt härlig sommar tillsammans, hela familjen. Stor kram!

    SvaraRadera
  3. Så fin han är er lille kille!
    Förstår att du tvekar inför att fortsätta blogga, kan tänka de där tankarna redan. För oss som läser blir det dock väldigt sorgligt om du slutar. Men som sagt, jag förstår OM du avslutar. Bara... du KAN ju välja att blogga när andan faller på och låta det vara så :) *önsketänk*
    Stor kram!

    SvaraRadera