tisdag 10 februari 2015

Ett litet inlägg

Sarah S undrade om det fanns möjlighet till att få en uppdatering och visst kan ni väl få det...

Det är så länge sen jag skrev här så jag kommer knappt ihåg hur man gör ;-)

Tror att jag uppdaterade i augusti förra året och mycket har ju naturligtvis hänt sen dess. Olle har börjat förskolan, vilket har gått jättebra. Han går tre dagar i veckan eftersom jag inte jobbar heltid. De lediga dagarna är vi på öppna förskolan, åker iväg någonstans eller bara är ute och leker i trädgården. Nu i januari har vi dessutom börjat på Minisim. När Olle var bebis var min tanke att börja på babysim, men tiderna passade inte oss och många grupper var då redan fulla, men nu fanns det plats på en dag då jag alltid är ledig. Första gången bröt han helt ihop när vi kom in i omklädningsrummet. Helt otröstlig var han och jag var beredd på att gå därifrån. Då kom en av ledarna av en slump in i omklädningsrummet och hon fick med Olle in till bassängen för att titta och känna på vattnet. Sedan gick han med på att klä av sig, duscha och ta på sig sina badbyxor. Sedan har det gått jättebra! Vill knappt gå upp ur bassängen när vår tid är slut.

Vi tyckte länge att han var lite sen med att börja prata, men det tar han igen nu. Vi måste verkligen tänka på vad vi säger för allt han hör upprepar han. Har nu också de senaste veckorna börjat med lite tvåordsmeningar.

Olle har också hunnit med att fylla två år och det var en dag med full fart, god mat, många gäster och många presenter. Han stortrivdes att stå i centrum!

Familjelivet går sin gilla gång som jag antar att det ska göra. Olle är aktiv och gillar att leka med sitt duplo, pussla (han klarar 20-bitarspussel redan), läsa böcker och att sjunga. Han gillar även att baka och pyssla till exempel gjorde han egna julkort inför julen. Dessutom är han en traktorfantast, men gillar också sin docka och att gå klädd i sina två Hello kitty-pyjamasar.10 kommentarer:

 1. Vad roligt med en liten uppdatering och bild på fin 2-åring! Allt gott till er tre!

  SvaraRadera
 2. Men så söt! Och vilka lockar! Roligt att du uppdaterar. Kram J

  SvaraRadera
 3. Tack för uppdatering! Duktig kille!

  SvaraRadera
 4. Åh vad kul med ett inlägg! Tack ska du ha, gärna fler då och då om du orkar såklart

  SvaraRadera
 5. Åh så fin han är!! Tack för update, kram!!

  SvaraRadera
 6. Skulle vara så kul med en liten uppdatering igen

  SvaraRadera
 7. Har ni det bra? En liten uppdatering hade varit så kul

  SvaraRadera
 8. Use this diet hack to drop 2 lb of fat in just 8 hours

  More than 160 000 women and men are trying a easy and SECRET "liquids hack" to drop 2lbs each and every night in their sleep.

  It is scientific and it works with anybody.

  Here are the easy steps for this hack:

  1) Go grab a drinking glass and fill it with water half full

  2) Proceed to do this crazy hack

  and be 2lbs skinnier as soon as tomorrow!

  SvaraRadera
 9. Undrar så hur det är med er? En uppdatering nu hade varit fint att få ta del av ☺️

  SvaraRadera