torsdag 8 mars 2012

Bulldeg i hjärnan och Kent

De senaste dagarna har jag känt mig degig i hjärnan. Tröttheten har funnits där som en seg bulldeg i huvudet och som en stor tyngd i kroppen. Idag när jag kom hem var det bara att gå raka vägen till sängen för att sova. Så här en timme senare känns det något bättre.
Jag har också känt mig nedstämd de sista dagarna. Inte ledsen som tidigare, utan mer nere på något sätt som är svårt att förklara.

Kanske kan det bara biverkningar av Provera-tabletterna. Där står det i alla fall nedstämdhet. Nu är det bara två tabletter kvar så förhoppningsvis försvinner de eventuella biverkningarna om några dagar.

Sedan fick jag en god nyhet idag. Kent kommer till stan i sommar!! Har ett tag veta att de släpper ny skiva i april och har sedan dess haft koll ifall de kommer till stan. Så den 27 juli blir det konsert. Jag hoppas att det inte bara är jag och mannen som får gå utan att det även finns minst ett mirakel i magen...
Det få bli en av mina målbilder - Gravid på Kent-konserten den 27 juli.

3 kommentarer:

  1. Jag tror att det är en kombination av allt du varit med om, plus Provera tabletterna som gör att du känner dig nedstämd. Det där med att känna sig degig i huvudet, det känner jag igen...Hoppas det vänder snart!

    Jag gillar din målbild :)

    Kram C

    SvaraRadera
  2. Kent och bebis i magen är ju en höjdpunkt, visst kommer det bli så! Vi ska se Kent 14/7 i Göteborg och jag LÄNGTAR så, älskar dem!!!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du också är Kent-fan!!
      Vid förra konserten jag var på, det var dock Håkan Hellström, fanns Dutt i magen så jag hoppas kunna upprepa det...

      Radera