fredag 9 mars 2012

Ett steg närmare

I morse när jag var på toaletten var det blod på pappret. Jag blev väldigt förvånad då jag fortfarande äter Provera och min plan är att se blodet på tisdag eller onsdag nästa vecka.
Jag ringde därför kliniken i Göteborg för att höra om detta. Barnmorskan jag pratade med sa att vissa får blödningen redan på tablettdag 8 och vissa får den några dagar efter att man slutat med tabletterna. Jag ska dock fortsätta med tabletterna tills blödningen kommit igång ordentligt, vilket den inte gjort än. Så idag har jag tagit den nionde tabletten.

Kanske blir det alltså sprutstart några dagar tidigare än vad vi räknat med. Kommer blödningen igång i helgen ska jag höra av mig till kliniken i Göteborg för att få klartecken att börja.
Jag hade räknat med sprutstart på torsdag nästa vecka så nu kommer äggplocket ändå krocka med mannens jobb, men det får väl helt enkelt lösa sig på något sätt. Det viktigaste nu är att göra bebis!!

5 kommentarer:

  1. Ibland slår den på stort, mensen - och överraskar lite! :)

    Ha en fin helg!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Det kommer säkert ordna sig med mannen och jobbet! Hellre att mensen kommer tidigare än att du får gå och vänta på den med, du har väl väntat tillräckligt, eller hur?

    SvaraRadera
  3. Men nu hoppas vi att det är er tur
    mvh BM

    SvaraRadera
  4. Blödningar är opålitliga... ibland är det dåligt, ibland är det bra... Hoppas det blir en kanonstart på er nästa omgång!

    Kram Ninna

    SvaraRadera