torsdag 15 mars 2012

Skulle det finnas något intresse?

Jag har läst på andra bloggar att det anordnas bloggträffar runt om i landet, men ingen i närheten där jag bor.

Slänger nu ut en fråga om det skulle finnas något intresse av en bloggträff i min hemstad Norrköping någon gång före sommaren??
Naturligtvis behöver man inte bo i Norrköping, utan bara vara beredd att ta sig dit...

7 kommentarer:

  1. Absolut!
    Vore himla kul faktiskt..

    SvaraRadera
  2. Måste man bo nära Norrköping??? ;)

    kramelikram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Naturligtvis behöver man inte bo i Norrköping utan bara vara beredd att ta sig dit...

      Radera
  3. Jag hade gärna träffat dig! Och alla andra för den delen! Kram

    SvaraRadera
  4. Jag måste bara säga wow! Så mkt tråkigt har hänt er men du står stark iaf!!! Men ja måste fråga (om det är ok) du skriver "men ja tjänar ju på detta..." hur menar du då? Vi ska göra vårt sista försök i vår och sen börjar det att kosta pengar... Nu måste här tänkas på allt som kan ge ett par kronor!!! Tack för en bra blogg!! Kram Lisa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mitt företag betalar fakturan och drar det från min oskattade lön, vilket gör att jag "tjänar" det som jag annars skulle betalat i skatt. På 26 000 kronor tjänar jag cirka 7 000 kronor.

      Företaget behöver inte betala arbetsgivaravgift och andra sociala avgifter på dessa pengar, vilket gör att även arbetsgivaren tjänar på det. Här finns det lite att läsa om bruttolöneavdrag: http://fertilitetscentrum.se/index.php?id=214

      Radera
  5. Skulle jag fortfarande vara ofrivilligt barnlös skulle jag komma som ett skott till Norrköping för att få träffa dig och prata om alla tankar som människor som är utanför det här inte förstår.
    Sofie

    SvaraRadera