söndag 4 mars 2012

Ny insamling

Tidigare i veckan fick jag veta att den hemsida som min insamling gått igen skulle lägga ner. Därför har jag nu ordnat en ny insamlingssida. Den här gången är det via Paypal. Man kan donera pengar genom sitt Paypal-konto eller ett antal kontokort. Det går även att klicka på ikonen i högerspalten här på bloggen.

Att jag skapar en ny insamling är inte för att jag inte är nöjd med den fantastiska summa vi redan fått in, utan om det är någon som är ny läsare eller någon som inte hann donera innan den andra insamlingssidan lades ner. Vi är jättetacksamma för de pengar som kommit in till oss. Jag vet dessutom några stycken som ville donera tidigare, men som inte kunde då de bara hade utländska kontokort. Nu ska det gå även med sådan kort.

Hoppas att ni har en underbar söndag. Vi har suttit ute och fika. Dock med jackan på, men det var riktigt härligt i solen. Nu är snart våren här på riktigt!!

2 kommentarer:

  1. Tror du att det är säkrare med paypal än att göra som jag gjort? Varför välja det när man kan sätta in på ett konto? Vad tror du?

    SvaraRadera
  2. Spännande och roligt. Men det tråkiga är att nu kan bara du se total summan. Håller tummarna om att den ska bli enorm. Kram Anna

    SvaraRadera