fredag 16 mars 2012

Menopur-huvudvärk?

Sedan några dagar har jag haft en konstig huvudvärk som inte går över. Den finns där som en följeslagare hela dagen oavsett om jag tar panodil eller vilar. Dessutom är jag extremt trött. Tröttheten känns nästan som "gravid i första trimesterntröttheten". Kan det vara Menopuren som gör att jag mår så här? Känner mig också korta stunder lite illamående och yr. När jag använt Puregon har jag aldrig reagerat på att jag känt mig så här konstig.

Därför är jag just nu inte så engagerad i varken min blogg eller de bloggar jag normalt läser. Jag orkar inte läsa och kommentera lika mycket som jag brukar göra.

Igår blev det ett riktigt sprutkalas här då jag kompletterade med Orgalutran, så nu är det tre sprutor som ska tas varje kväll.

Vill önskar er alla en trevlig helg!!

7 kommentarer:

  1. Usch vad jobbigt...men det händer nog väldigt mycket i din kropp just nu pga allt du måste stoppa i dig. Jag hoppas dock att du slipper huvudvärken och tröttheten snart, för det är inget kul alls när man känner sådär.
    Tänker på dig mycket och ofta, jag hoppas innerligt att det ska bli en liten bebis i slutändan!

    Ha en trevlig helg!

    Många kramar C <3

    SvaraRadera
  2. Det kan mycket väl vara menopuren. Den innehåller en liten mängd hcg. Om du tar ett gravtest när du sprutar menopur är det ofta svagt positivt. Stort lycka till den här gången!

    SvaraRadera
  3. Jag tror det är så.. Jag använde mig av Puregon i 10 månader och fick aldrig problem med huvudvärk. Sen vi bytte till Menopur har huvudvärken varit konstant. Det är som du säger, inget hjälper och man orkar mindre. Hoppas det blir bättre för dig.

    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  4. Jag förstår dig Anna, ta det lugnt bara! När har du UL? ÄP?

    Kraft och pepp till dig!! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ultraljud har jag på måndag och då borde jag får veta exakt när äggplock blir. Möjligtvis fredag.

      Radera
  5. Vet hur det är, fick oxå sådana symtom av Menopuret men aldrig det av Puregonet! Hade så under hela spruttiden och fram tills testdagen!

    SvaraRadera
  6. Jag minns inte om jag brukade ha huvudvärk när jag använt Menopur, men däremot har jag ibland haft en konstant huvudvärk när jag sprayat med Suprecur. Hur som helst är det himla jobbigt att ständigt ha ont! Hoppas huvudvärken och tröttheten går över snart. Trevlig helg till er också.

    SvaraRadera