onsdag 7 mars 2012

Mycket mat blir det.

På onsdagar blir det mycket mat. På tv alltså. Först Halv åtta hos mig och sedan Mästerkockarna. Tänk om man tyckte om att laga mat. Vad mycket enklare det skulle vara att skriva nota som vi kämpade med före alla matlagningsprogram ikväll. Det är så svårt att komma på nya maträtter att laga. Det blir alltid köttfärssås, kycklinggryta eller något annat som vi lagat ungefär 1000 gånger...

Nu är det tre tabletter Provera kvar att ta och om mina planer stämmer borde vid denna tiden nästa onsdag tagit min första Menopur-spruta och Innohep-spruta. Det är när man börjar med sprutorna som det känns på riktigt. Jag tror att det kommer kännas jobbigt att behöva ta sprutorna igen, men den här gången kommer mannen vara hemma varje kväll när det är dags så att jag får lite moraliskt stöd i alla fall.

I morgon är det fredag, eller ja i alla fall för mig då jag är ledig den "riktiga" fredagen!

5 kommentarer:

  1. Spännande att ni är igång igen, håller tummarna för att detta ska bli "the one" och att ni nästa år har en guldklimp hos er! Jag hoppas även att jag kommer vara drygt 20v efter er och att vi kan jämföra våra goa bebisar sedan! Lycka till gumman! Kram

    SvaraRadera
  2. Ett tips är att gå in på bloggfamiljen.se och klicka dig fram till Matplatsen, en tjej som lagar mycket mat. Får du inte inspiration till nya rätter så blir jag förvånad!!! Jättebra matblogg är det! Jag lägger ju ut en del recept ibland, kika under LCHF och mat!

    Kämpa på med barnverkstan!
    KRAM C <3

    SvaraRadera
  3. Det är jätteviktigt att mannen är med vid sprutorna, tycker jag. Jag minns att jag kände mig lite ensam i det där sprutandet.... Bara att han är hemma och kanske sitter bredvid när jag tar sprutorna, betyder mycket!!

    Bra att ni kämpar på! Jag håller ju på er... ;)

    Här kämpas det också, men på ett annat sätt...

    KRAM

    SvaraRadera
  4. Skönt att det börjar hända något. Håller med, det är när man börjar ta sprutor som det känns som om det är på G.
    Den här gången, då jäklar!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Känner igen det där med att fantasin är lika med noll när det gäller att komma på vad man ska äta. Kanske man skulle orda något receptutbyte på bloogarna för dom som vill? Man lägger upp 1-3 st av sina bästa recept. Jag skulle önska att de inte tar längre än typ 30 min och laga och inte innehåller för mkt olika ingridienser :) Tror du att det skulle kunna va en ide?

    Skönt att ni är igång med behandling nu iaf.
    Det kommer ordna sig ska du se!

    Kram!

    SvaraRadera