torsdag 30 maj 2013

Ett år sedan...

Vi fick världens värsta chock!!
Mensen var några dagar sen och för skoj skull tog jag ett graviditetstest. Ett start plus uppenbarar sig nästan med en gång!! Jag hade blivit gravid på det normala sättet

Jag kan fortfarande inte förstå hur det gick till, men det spelar ingen roll nu när han äntligen är här.

8 kommentarer:

  1. Ja det var en härlig överraskning! Jag minns att jag trodde att det var nåt tok, att du kanske lagt upp en gammal bild eller att det var min dator som fick upp nåt gammalt inlägg...ja det var sannerligen en härlig dag! Jag minns att jag skickade ett sms och frågade om det var sant eller om du skojade :-)

    SvaraRadera
  2. Plötsligt händer det, som de brukar säga...

    Det var likadant för mig, första gången jag var gravid. Jag väntade på mensen, för att sen kunna börja en behandling. Den kom aldrig, och maken undrade. Äsch, sa jag, den kommer snart, jag känner det i kroppen... Efter tre veckor föreslog han att jag skulle göra ett gravtest. Jag slog bort det, jag kunde ju inte vara gravid! Men, så gjorde jag ett i alla fall. Och det var ett plus... Det är i dagarna exakt tre år sen. Jag var så oerhört förvånad, och maken bara skrattade och sa: att var det DET som behövdes för att få tyst på mig!!
    (Nu fick vi ju missfall, men det var mitt första plus, så det sitter starkt kvar i minnet).

    KRAM på dig, min fina vän!!

    SvaraRadera
  3. haha, jag trodde du hade blivit gravid igen! =)

    SvaraRadera
  4. Visst är det en härlig upplevelse?
    Samma var det för oss. 2 november 2009. Vårt mirakel föddes sedan med akut kejsarsnitt 27/6-2010. Å snart blir hon 3 år :-)

    SvaraRadera
  5. Tänk att ett par blå streck på en sticka kan ge den största lyckan :)

    SvaraRadera
  6. jag tror alla läsare här kommer ihåg och blev lika chockade (och glada) som Er.
    kram Hanna

    SvaraRadera
  7. Hur menar du med att tog ett test för skoj skull?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eftersom jag inte hade någon förhoppning om ett plus såg jag det mest som en rolig grej där jag inte skulle bli besviken när det visade sig att det var negativt... nu blev det ju en riktigt skojig grej!

      Radera