onsdag 6 juni 2012

Bra symtom finns också

Att ständigt känna sig kissnödig, ha trög mage och bli andfådd när man går upp för trappan är såna symtom som kan kännas lite besvärliga ibland.

Men att slippa huvudvärk... Det är verkligen ett bra symtom. Jag som är en sån, när jag är ogravid,  som nästan alltid har huvudvärk dag som natt, är nu som gravid helt huvudvärksfri!!

Jag kommer ihåg att jag sa till mannen några dagar innan jag testade plus att jag nu inte haft huvudvärk på flera dagar. Då kopplade jag inte ihop det med graviditet, för det var ju omöjligt då vi inte gjort någon ivf ;-).
Nu har jag inte tagit en enda värktablett på två veckor. Jag har inte vaknat varken mitt i natten eller på morgonen med huvudvärk. Huvudvärken har dessutom hållit sig borta hela dagen!!
Jag vaknar på morgonen och orkar gå upp. Huvudvärken har tidigare gjort att jag känt mig helt mörbultad och det första man gjort är att svälja två panodil för att överhuvudtaget orka gå upp...

Dock vet jag att huvudvärken kom tillbaka runt vecka 15 när jag var gravid med Dutt, men jag njuter nu så länge som huvudvärken håller sig borta!

5 kommentarer:

  1. Härligt att slippa skallebang, då finns hopp för mitt huvud oxå *Ler* Måste kännas skönt att slippa stoppa i sig piller!

    SvaraRadera
  2. Visst är det en skön känsla att vakna utan huvudvärk! De som aldrig har ont i huvudet kan inte riktigt förstå hur jobbigt det är.

    SvaraRadera
  3. Huvudvärk är hemskt... Det har jag haft tillräckligt av mina dar... :(

    Så då ska du njuta lite extra nu, när du slipper huvudvärken!!

    kramkram

    SvaraRadera
  4. Härligt att slippa huvudvärk! Jag har tyvärr också huvudvärk ofta och även migrän (hormonellt betingad, så två gånger i månaden brukar migrän inkl kräkningar dyka upp) så jag vet tyvärr hur det är och fy bubblan säger jag bara. Men jag tänker så här med Miraklet,att h*n är ett Mirakel och kan kanske även utföra Mirakel som tex att du inte har huvudvärk alls under graviditeten och kanske inte alls efteråt ? I så fall är ju Miraklet ett Mirakel som utför Mirakel...det du, det vore nåt det :-) Annars "duger" det så bra med att h*n kommer till oss i början av nästa år eller tja runt nyår kan h*n få komma också, bara h*n mår bra. Nu jäklar är det bebis på gång, så himla härligt!

    SvaraRadera