lördag 2 juni 2012

Någon bygger bo

Det verkar som någon bygger bo i min livmoder. Det känns som hugg långt nere i ljumsken på höger sida. Jag känner igen denna känsla från mina tidigare graviditeter.

Jag tror fortfarande att jag är i chockfasen. Allt känns så overkligt. När jag går förbi det ställe där graviditetstesten ligger undrar jag vems test det är som ligger där och skräpar... Jag hade jättesvårt att ta till min de förra graviditeterna så jag tror att den här blir ännu svårare. De förra var jag beredd på att det kunde bli plus, men nu... Nu skulle det inte vara möjligt med ett plus.

Oron för att det även denna gång ska gå åt helvete finns hela tiden i bakhuvudet. Jag vet knappt om jag ens vågar tro på testen. I höstas testade jag ju starkt positivt, även när Snöis varit död i flera dagar.

Idag har jag varit på jakt efter Innohep. Jag har varit på fyra olika apoteksföretag och frågat efter innohep, men överallt är den slut i lager och den beräknas komma in igen i mitten av augusti. På måndag får jag ringa läkaren som istället får skriva ut Fragmin till mig...

8 kommentarer:

  1. Vi får hoppas och tro att det kommer gå bra!

    Kram C

    SvaraRadera
  2. Åh vilka underbara nyheter! Jag säger grattis och ett stort stort lycka till!!! Jag kommer hålla mina tummarn stenhårt för att ni får ert barn i februari nästa år!

    Jag förstår hur du känner, hur oron blandas med de försiktiga känslorna av ren lycka. Men - chansen att det går bra är större än att det inte gör det, en tanke som har hjälpt mig när det har varit som tyngst..

    Stor kram från mig

    SvaraRadera
  3. Miraklet bygger bo och borrar sig djupt inom dig, hen är där för att stanna! Men förstår verkligen att är en konstig känsla, att veta att du är gravid! Men verkligt är det och alldeles underbart!!!!

    SvaraRadera
  4. Vad spännande att du har ett litet liv i din kropp som bygger bo. Jag håller tummarna för att den bygger sitt bo väldigt väl. Jag kan tänka mig att det blir än svårare att ta till sig graviditeten när den kommer som en efterlängtad överraskning. Jag har fortfarande svårt att tro att min existerar trots att jag har fått se det på VUL.

    SvaraRadera
  5. Är så glad för er skull!! Håller alla tummar jag kan för er att ni får sitta alldeles rödgråtna av lycka o glädje i början av nästa år när ni får hålla er bebis för första gången... Kram på er!

    SvaraRadera
  6. Hej
    läser här hos dig ibland , men nu vill jag lämna ett litet spår ... känner sån glädje med dig ! Miste själv en dotter förra året och kämpar med olika beh... Förstår din chock o gläjde omvartannat. Mitt innerligaste grattis och varmaste lycka till / Kram till er båda / Anna

    SvaraRadera
  7. Grattis Anna!
    Förstår att du känner dig chockad, men försök att njuta nu!

    SvaraRadera
  8. Åh Anna! Jag förstår att detta är lika jobbigt, som, roligt. Vi andra får glädjas lite extra och bära er på det sättet, så får du bära Miraklet . Jag hoppade upp och ner av glädje när jag fick veta i fredags och har gått och myst av glädje hela dagen igår! Ska ärligt säga att jag inte kollat din blogg varje dag nu när ni skulle ha uppehåll så jag blev också så överraskad. Åh jag bara önskar att detta går bra hela vägen för er. Alla tummar hålls och hundra böner går åt ert håll! Gratulerar!

    SvaraRadera