onsdag 27 juni 2012

Lugnt

Dagarna rullar på och det händer inte så speciellt mycket. Det är ju bra för det ska ju inte hända något...

Komatröttheten är jobbig när jag vissa stunder inte ens orkar sitta upp i soffan och bara orkar ligga. Men, men det betyder antagligen att Miraklet tar all den energi hon/han behöver för att växa och frodas.
I morse tror jag att hon/han byggde ut sin lilla våning för då hade jag som knivhugg långt nere i magtrakten, men efter en stund avtog det igen.

Annars har jag kommit in i en skön semesterlunk. Idag har vi inte gjort mycket. Mannen har klippt gräset och jag har rensat ogräs. Dessutom har det varit lite förberedelser för mannens långpromenad som  startar i morgonkväll. Det ska bli spännande hur långt han orkar gå. Han ska gå tillsammans med en kompis (och ca 150 till) så de kommer nog peppa varandra bra. Vi får se när min telefon ringer och vart de vill bli hämtade...

4 kommentarer:

  1. Tack!

    Nej man ändrar inte då heller, men barnmorskan sa att den första mätningen som läkaren gjorde i vecka 7 var "preliminär" och det här var den riktiga.. Så nu ändras det inte! :) Den stämde tydligen med datumet för återföring också!

    Hoppas tröttheten ger sig snart ;)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hihi.. Byggde ut sin lilla vaning.. Du ar rolig pa att uttrycka dig.

    Forresten jag har en fraga. Jag berattade for min kille om dig och att efter flera IVF forsok blev du plotsligt spontan gravid, och hur osannolikt det var. Han menade da att det inte alls var sa konstigt, utan att hormonerna som man sprutit in under tidigare behandlingar finns kvar i kroppen och alltsa fortfarande skulle hjalpt till att gora din gravid pa det vanliga sattet (genom att producera fler agg etc). Kan det verkligen stamma? Jag tror han bluffar och inte vet vad han snackar om! Sag garna vad du tror.
    Manga grattis kramar till dig och le petit Miracle
    kram sara

    SvaraRadera
  3. Håller alla tummar jag kan för dig och din man att det går vägen denna gången!! Kan inte låta bli att följa dig på din blogg, har gjort det sen snart ett år tillbaka då vi själva också fick avbryta en graviditet. Låt det bli en frisk och fin liten bebis som växer i din mage nu ;)

    SvaraRadera