fredag 22 juni 2012

Midsommar och ett år

Midsommarafton idag. Ingen dag som jag firar jättemycket, men jag har i alla fall lyckats göra en midsommarkrans med blommor från trädgården. Det har även blivit sillunch och om ett par timmar blir det lite grillning.

Vi har varit hos den blivande storebrorsan Dutt och satt lite blommor. Det är idag exakt ett år sedan vi hade asksättning för honom.

Jag försöker tro på att vi nästa midsommar är tre i den här familjen. Vågar inte än tänka den tanken helt färdig, men hjärtslagen igår var i alla fall ett steg närmare målet.

Vill önskar er alla en trevlig midsommarhelg!! Ät mycket sill och jordgubbar!!

9 kommentarer:

  1. När väl hjärtat setts ticka på vul, minskar risken dramatiskt för ma/mf. Tro mig. Jag har haft flera mf och ma men på det vul där hjärtat syntes resulterade i en liten treveckors pojke som nu sover på mitt bröst. Våga tro att ditt lilla liv verkligen vill leva, tänk så starkt d redan är som mot så många odds tagit sig själv till er, trots så många ivf försök. Jag tror vrkligen på detta lilla liv!! Och ja, r bebis är ett litet mirakel! Bamsekram /Sarah

    SvaraRadera
  2. tror absolut du kommer fira midsommar med en extra liten person nästa år..själv är jag i vecka 8+ och hoppas verkligen att jag oxå ska få se ett litet hjärta vid mitt kubtesst, ska ringa nästa vecka och förhoppningsvis få komma på det runt vecka 30...men vågar inte hoppas för mkt, är lite extra nojig då jag fick lite bruna flytningar igår, hoppas verkligen att det bara var något ofarligt och att det fortfarande är en levande lite prick man har i magen :)

    SvaraRadera
  3. Jag önskar er en fin midsommar.

    SvaraRadera
  4. Önskar er en fin midsommar med bebis i magen!

    SvaraRadera
  5. Glad midsommar själva, vilket underbart väder ni verkar haft! Visst kommer ni vara 3 st nästa år som besöker storebror!!! Sköt om er! Kram

    SvaraRadera
  6. Jenny! Jag fick bruna flytningar i början av min gravv. Det kan vara ett gott tecken tydligen :) dottern är 4 år, sitter och käkar havrefras jämte mig ;)

    SvaraRadera
  7. therese gbg: Ja , skickade en fråga till barnmorskan på FL och hon tyckte det lät som slemhinneblödning så är lite mer avslappnad, sen tror jag att man kommer oroa sig till och från fram tills kubtestet...

    SvaraRadera
  8. Håller med anonym högst upp. Fick höra samma sak efter vårt första UL, har man sett ett hjärta som slår, så blir risken för MF/MA betydligt mindre.
    Jenny och Therese, jag hade oxå bruna flytningar i början, och när jag frågade på MVC om det, så sa det att så länge det inte var färskt blod som kom, så var det inget att oroa sig för.
    Så Anna, jag försöker säga, fast är omständig, och fast jag förstår att det är svårt för dig, men njut! Så länge du inte vet något annat, så njut av det tickande lilla hjärtat i magen <3 Kram på er

    SvaraRadera
  9. Jag tror att ni är 3 nästa år, min bm sa att det är väldigt liten risk för mf när det ser väldigt bra ut vid den tiden ni var på UL.

    Härligt att ni fick en fin midsommar, jag jobbar på jordgubbarna ;)

    Kram

    SvaraRadera