lördag 14 juli 2012

Dutts byxor klara

I början av maj förra året sydde jag en body till Dutt. Den hann bli klar innan rutinultraljudet visade att Dutt inte skulle behöva ha några kläder.
Efter att bodyn var färdigsydd fortsatte jag med ett par byxor. Dessa hann aldrig bli färdiga och har fram tills igår legat längst in i garderoben i det tänkta barnrummet.

Så. Nu är dom också färdiga. Jag hoppas att Dutt tycker att det är okej att han lillasyster eller lillebror får dom istället...

5 kommentarer:

  1. Så fina ju, tror nog inte han har någoting emot om lillasyster eller lillebror tar och använder dem.

    Hade också massa kläder vi han köpa till våran KIM innan RUL så lilldamen fick ta över dem, vart ju lite vemodigt samtidigt men ändå GLAD att dom blev använda ju..

    Ha nu en UNDERBAR helg med massa SOL SOL SOL

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag hittade din blogg igårnatt och har läst igenom en massa inlägg sen dess. Jag vill bara säga att jag är otroligt berörd av er historia och er längtan till ett barn. Jag har gråtit mängder samtdigt som jag är så otroligt glad för er skull nu och att du är gravid igen. Jag håller alla tummar och tår jag har för att det ska bli bra den här gången så att ni får träffa ert barn i livet när det är dags. <3 Tusen kramar och lyckönskningar till er!!

    SvaraRadera
  3. Å jag blir lite tårögd när jag det du skriver om din lilla Dutt. När jag tänkte som mest på de små som jag hade förlorat genom missfall (fast ni hade det ju värre eftersom det hade gått så långt!) lyssnade jag jättemycket på låten Tears in heaven med eric clapton. Den handlar ju om hans förlorade barn. Så fint att tänka att det skulle finnas en möjlighet att få se det där lilla barnet någon gång som inte fick leva men som kanske fick leva vidare någon annan stans (sen är inte jag den förste att tro att det finns en himmel men det är en fin tanke i alla fall), och den låten är jättefin tycker jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den sången är jättefin. En solist sjöng den på Dutts begravning förra året.

      Radera