torsdag 5 juli 2012

Väldigt konstigt

Idag var jag på HM. Det är ju inget konstigt.
Det konstiga var att jag styrde mina steg mot delen där mammakläderna finns. Så konstigt!

Det känns på något sätt att jag inte borde vara på den avdelningen... Det var ett antal kvinnor till där. Med stora gravidmagar. Min mage syns inte om jag har en lös tröja på dig. Jag - på mammaavdelningen. Ja, det är konstigt, men ack så välkommet!! När jag gick omkring där kände jag mig lite lagom bortkommen och ovan, men jag hoppas att jag får anledning till att återkomma...

Jag köpte ett par shorts med mudd i midjan. De "vanliga"shorts jag har passar men de blir säckiga eftersom de hasar ner och hänger under magen. Inte så snyggt.

6 kommentarer:

  1. Du hör hemma på mammaavdelningen! Du kommer återkomma dit med större gravidmage :-)

    SvaraRadera
  2. Jag håller med om att tanken på mammaavdelningen lätt känns främmande. Men jag tror att det är såna "övningar" som gör att graviditeten känns mer riktig och att huvudet snart förstår vad som är på gång. Därför föreslår jag: öva mera på att vänta barn! :-)

    SvaraRadera
  3. Hihi, nästan lite skrattretande att jag igår skrev ett nästan precis likadant inlägg :)
    Visst är det underbart!!!!

    SvaraRadera
  4. Lige mine ord. Prøv at slippe bekymringerne lidt og nyd graviditeten så meget du overhovedet kan. Ved det er lettere sagt end gjort, men alligevel - prøv :D

    SvaraRadera
  5. Hittade till din blogg när jag sökte på "gravid vecka 10". Jag är också gravid i vecka 10 fast med tredje barnet. Har dock ett utomkvedshavandeskap bakom mig och svårigheter att bli gravid så jag tar inget för självklart längre. Jag är glad att läsa om din graviditet och kommer att hålla tummarna för att det är er tur denna gång.

    SvaraRadera
  6. Vad fina de var! När får vi se bild på magen då? ;)

    SvaraRadera