lördag 21 april 2012

Bättre sent än aldrig

När vi flyttade in i huset i mars förra året hade vi i tolv veckor kallat det andra sovrummet på övervåningen Dutt-rummet. Vi hade stora planer för rummet. Det skulle tapetseras om och möbleras med spjälsäng, skötbord och leksaker.

Någon ville ju sedan annorlunda och vi blev tvungna att döpa om Dutt-rummet till Lilla sovrummet. Länge stod rummet tomt, men efter hand kom en byrå och en gästsäng in i rummet. En mängd av mina orkidéer fick också plats där.

Något som inte funnits förrän igår är gardiner... Så nu har rummet äntligen gardiner. Efter ungefär 13 månader!

Det här rummet har tyvärr blivit ett rum där jag inte mår så bra av att vistas i då det är så förknippat med det som inte fick bli.

Vi hoppas naturligtvis att vi framöver får tapetsera om och övermöblera detta rum med svindyra och helt onödiga bebisprylar...

6 kommentarer:

  1. Så har vi ju gjort oxå, gästrummet som skulle bli barnlös stod orenoverat länge men nu efter 3år i huset så ska vi tapetsera rummet så det blir ett riktigt gästrum! Tråkigt att det inte fick användas som vi ville, men vårt öde ville ju också annorlunda! Men snart får ni fixa och dona, det håller jag tummarna för! Ha en go helg! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas ni också får en bra helg
      kram

      Radera
  2. Vilka snygga gardiner du satt upp
    mvh BM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det finns en del fint på Gekås i Ullared ;-)

      Radera
  3. Går heller aldrig in i detta rum om det inte är för att vattna blommorna eller städa.....

    Tids nog ska vi nog få inreda det som det var tänkt från början.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Verkligen fina gardiner!

    SvaraRadera