onsdag 18 april 2012

Läsning

Efter en urdålig natt när det gäller sömn gick det ändå över förväntan att jobba idag. Jag trodde att det skulle blir ett tröttmössadag, men som sagt gick det riktigt bra.
Flera av vårdpersonalen frågade idag hur jag mådde och det är kul att de bryr sig.

Vid gårdagens kuratorbesök pratade vi om att jag skulle säga stopp till mig själv när mina tankar blir allt för intensiva och när jag inte orkar med dom. Jag försökte det idag på jobbet och det gick faktiskt. Att få lite vila från alla barnlöshetstankar en stund är som att få en lite vila från sorg och man kan känna sig normal för en stund.

Igår fick jag hem boken "Is your body baby friendly". Än så länge har jag bara hunnit bläddra i den, men det kan nog stå en hel del intressant om de blodstörningar jag har, medicinen Humira och min reumatiska sjukdom. Nu gäller det bara att förstå den medicinska engelskan...

Dagens positiva: Omtänksamma kollegor.

1 kommentar:

  1. Hoppas det går bra och är intressant att läsa! Själv har jag bott i Lodon i 5 år så det var inga problem för mig att läsa, man kan ju bläddra lite, vissa saker är kanske mer intressanta för dig. Tyckte det var kul att läsa andras historier, det var också bra med mediciner och doser som tas upp, man bör dock diskutera med sin läkare som jag gjorde även om de inte riktigt tror på vissa saker här i Sverige eftersom de anser att det inte finns tillräckligt med bevis/studier.Jag fick i alla fall en j..la styrka av boken och insåg att jag måste prova det här.

    Kram

    SvaraRadera