tisdag 3 april 2012

Ruvardag 9- Slut?

Nu på eftermiddagen hade jag en flytning med rosa strimmor i.

I min värld betyder det att Piff och Puff inte lever, eftersom att alla de gånger som vi misslyckats har det kommit blod och de gånger som vi lyckats har det varit totalt blodfritt.

FAAN!! Jag orkar inte mera nu.

28 kommentarer:

  1. Förstår hur du tänker, men är det inte lite tidigt för blodet? Jag har haft bruna färgningar i progesteronet idag, men de slutade igen. Vi fortsätter att hålla tummarna lite till

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vid mitt FET i januari kom de rosa flytningarna redan på dag 7. De övriga ivf-misslyckandena har det kommit på dag 10.
      Hoppas att du har rätt, men jag befarar det värsta.

      Radera
    2. Usch, då förstår jag att det känns skit! Tyvärr brukar kroppen lixom inte har fel heller. Ska inte komma med en massa glad tillrop (eftersom jag själv inte gillar det) utan jag håller bara tummarna lite i smyg.

      Kramar

      Radera
  2. Rosa strimmor i flytning brukar inte vara någon som helst fara i graviditetssammanhang. Jag tror du kan vara ganska lugn trots allt.

    SvaraRadera
  3. Jag håller mina tummar, hårdare om det är möjligt!

    KRAM

    SvaraRadera
  4. Jag tror rosa lika gärna kan betyda att dom ruvar in sig rejält där inne. =)

    SvaraRadera
  5. Jag har inte heller mycket att säga - A - Kära du, håll ut lite till bara. Just nu är det helt förståeligt att du inte orkar. Det känns så just nu. Helt klart. Håll i!

    SvaraRadera
  6. Håller tummarna stenhårt för att det inte är så!!

    SvaraRadera
  7. Förstår att det känns skit nu. Håller tummarna för att Piff och Puff håller på att bo in sig riktigt ordentligt. Kramar

    SvaraRadera
  8. Kram till dig. Jag hoppas att det bara är kroppen som spelar dig ett spratt.

    SvaraRadera
  9. Jag hoppas att du är gravid. Hoppas att det blir positivt den 8 om du inte tänker testa tidigare.

    SvaraRadera
  10. KRAAAAAMAR!!!!!

    Jag kan inte säga nåt, men tror att du behöver åtminstone EN kram....

    KRAMKRAMKRAMKRAMKRAM

    SvaraRadera
  11. Håller mina tummar, följt dig länge och hoppas så på att det är er tur nu! Under min senaste ruvarperiod hade jag rosa och sedan bruna flytningar i ca 1 veckas tid. Det var ingen fara ändå, nu är jag i v 20. Hoppas det är detsamma för dig men vet att det är lättare att ställa in sig på att misslyckas än att hoppas. Stor kram i alla fall!

    SvaraRadera
  12. Nu gäller det att andas och ta det lugnt. Jag förstår att dina upplevelser inte innebär blod när det lyckas, MEN glöm inte, det är inte så för alla! Långt ifrån. En del blöder tom ganska mycket... minns det!

    KRAM

    SvaraRadera
  13. ps. OCH... glöm inte att du har två! Det finns ju risker att en inte klarar sig men där finns två!

    Kram igen. Tänker på dig!

    SvaraRadera
  14. Jag hoppas verkligen verkligen verkligen att det inte är mensen som är på intåg. Det skulle vara så fruktansvärt orättvist.. Det är bara skrivet att ni ska få lyckas nu. Håller tummarna, skickar lyckostjärnor och hoppas på att det rosa var en engångsgrej. Massa kram!

    SvaraRadera
  15. Men fy så tråkigt att du ska behöva se antydan till blod. Crap! Du har mina tummar i alla fall. Kram

    SvaraRadera
  16. Piff och Puff skakar om granen lite gran för att få plats. Du ska se att de rotar sig där. Kram till dig

    SvaraRadera
  17. Hoppas, hoppas, hoppas på det bästa! Många varma kramar!

    SvaraRadera
  18. hejj.. Du kan fortfarande vara gravid. Jag hade bruna bruna flytningar i 9 dagar under tiden mensen skulle komma. Grav testet visade positivit men jag trodde det var missfall och jag hade visst fel. Läkaren kunde inte förklara vart bruna flytningarna kom i från o bebisen är född nu :)) hoppas det är samma med dig ,du får fortfarande ha hopp :)))

    SvaraRadera
  19. Nej nej, så får det inte vara!
    Jag har haft en bra känsla inför denna ruvningen och min magkänsla brukar stämma. Piff och/eller Puff finns kvar, det måste vara så!!!!!!

    Många varma kramar

    SvaraRadera
  20. Jag vet precis hur det känns när man ser det man inte vill se, men du fick ju tillbaka två :) Kan ju tyvärr vara så att den ena inte klarat sig...

    Fortsätter att hålla tummarna :)
    KRAM

    SvaraRadera
  21. Håller tummarna och tänker på er!

    SvaraRadera
  22. Det beror nog på att dina slemhinnor är sköra och att de fäst sig där inne, håller tummarna för er! OM det beror på att ivf gått åt skogen kan det vara ena embryot som blöder medan det andra lever där inne, så det är INTE kört gumman! Ivf:are blöder mer under graviditeten än andra kvinnor! Kram

    SvaraRadera
  23. Behöver inte alls betyda nåt negativt! Alla som jag känner som har fått flickor har haft en liten blödning :) så tappa inte hoppet!!!! Själv är jag inne på ruvardag 7 och har fått ett extremt sug på saltlakrits! Hoppas hoppas för oss båda!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om du hade fortsatt läst mina inlägg som är skrivna efter detta inlägg skulle du inse att det jag fick inte var en liten blödning utan en mens...

      Radera