söndag 29 april 2012

Sköna söndag

Dagens projekt
Idag började vi trädgårdsarbetet tidigt. Redan halv tio var vi igång med att göra ett ny perennrabatt. Vi köpte ju häromdagen 14 tidigblommande perenner för 120 kronor på rea som dock nästan blommat över, men som förhoppningsvis kommer tillbaka med fyll kraft nästa vår. Vi ska även komplettera rabatten med några fler perenner som blommar lite senare. Så här när det är nyplanterat ser det ganska fjuttigt ut, men det växer ju på sig efter hand.

Idag har varit en väldigt skön dag. Efter lunch tog vi spårvagen in till stan för mannen behövde köpa ett par bra skor då han och en kompis ska ställa upp i Fotrallyt i sommar. En tävling där man går från Stockholm och söderut. Den som orkar gå längst vinner. Förra året gick den som vann i 33 timmar!! Då behövs ett par bra skor!

För att träna inför fotrallys så gick vi hem, vilket på min stegräknare resulterade i 11300 steg.

Dagens positiva: Jag har ingen aning om vilket menscykeldag jag är på... Och jag har inte heller ett behov av att ta reda på det. Som deltagare i denna bebisverkstad brukar jag alltid ha koll på det.

4 kommentarer:

  1. Mysigt med trädgårdsarbete.

    SvaraRadera
  2. Hej människa.... Vet egentligen inte varför jag skriver, men jag kan förstå din sorg över att ej ha ett litet barn. Jag har ingen aning om orsaken till er barnlöshet och varför det ej fungerar. men jag har nu träffat några som försökt få barn i flera år, och det har lyckats. Den ena har fått 3 och den andra har nyligen fått ett.

    Vad har dom gjort? Jo dom har provat TCM..... hos en kines som är välutbildad, örtmedicinläkare, akupunktör,kan tungdiagnostik och handdiagnostik . Hon är en underbar liten kvinna som vill hjälpa så långt hon nu kan.
    Hon heter Ginger Liang, Örebro tel: 076-1100903 eller 019-322199 Jag har tipsat många i min närhet och ingen har blivit besviken. vad har man att förlora...ingenting. Kram

    SvaraRadera
  3. Det kommer bli en prunkande rabatt! Vilken grej att gå över 11000 steg, vi gick en liten promenad här i våra trakter och det blev i alla fall 6000 steg. Väldigt positivt och måste vara nästan förvånande att inte ha koll på sin menscykel... befriande kanske? Hoppas du får en skön vecka!

    SvaraRadera
  4. Tänk att man kan glädjas över något så konstigt!!! Men jag förstår verkligen. Det är dessutom en sådan underbar känsla när man inser att man inte har koll!

    Hoppas ni får en bra dag!
    Kram

    SvaraRadera