söndag 8 april 2012

Detta kunde blivit en bra dag

Idag blev det en testlös testdag. Jag är ju helt säker på att det gått åt helvete även denna gång så jag vägrade i morse att förnedra mig med att testa och att det jävla minuset ska skratta mig i ansiktet. Det räcker att blodet gjort det i flera dagar redan...

Jag hoppades att detta skulle bli den bästa påskdagen i mitt liv där vi skulle börja fundera på om en eller två hade fastnat. Istället är det en dag som man helst inte vill bry sig om. Både Piff och Puff är döda sedan flera dagar tillbaka.

12 kommentarer:

  1. :( Jag blir så ledsen att läsa dina ord! kan inte hjälpa med mer än en cyberkram

    SvaraRadera
  2. Idag känns det lite som att 'det kunde blivit ett bra liv, det här' ... Kram till dig!

    SvaraRadera
  3. Kramar i massor. Alla tankar till er <3!!!

    SvaraRadera
  4. Det är bara för jäkligt helt enkelt. Kram!

    SvaraRadera
  5. Det är åt hel*ete, det är vad det är! Usch vad jag vet och usch vad orättvist det kan kännas! Orättvist att man inte kan få blir lycklig. Vi sitter i samma båt och jag önskar att ingen av oss satt där. Kram!

    SvaraRadera
  6. Lider med er. Har själv kämpat i många år men lyckades till slut våren -09 bli mamma till en underbar son. Min fråga till dig är ifall du är riktig utredd? Dvs har alla tänkbara prover tagits. Jag har precis som du, få och dåliga ägglossningar. Dock räckte det inte med det, upptäcktes även ett avvikande provssvar på TNF-alfa värdet. Detta innebär att äggen har svårt för att fästa. Jag fick Trombyl och blev gravid ngr månader senare. Mkt möjligt att du har tagit alla prover som finns, men om inte kräv det genast. Stort lycka till. Kram!

    SvaraRadera
  7. Kan nog inte förstå hur det känns då jag inte genomgått något liknande själv. Har heller inga barn, men det är ingen sorg för mig.
    Visst känns livet orättvist och grymt många gånger.
    Önskar i alla fall att ni ska få ert efterlängtade barn. Kram!

    SvaraRadera
  8. Det var ett tag sedan jag kikade in här. Jag ser att du fortfarande kämpar. Fortfarande slits mellan hopp och förtvivlan. Jag skänker dig många tankar. Själv blev jag gravid, plussade 30 jan. Missfallet blev ett faktum 17 mars. Så jag har också haft en emotionellt jobbig period. Hoppas att vi går mot en varm, glad sommar med nytt hopp och ljus. Hälsn /körkollegan i Olai (ps. jag har tagit en paus från kören denna termin)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har tänkt på dig ibland då jag inte sett dina kommentarer på ett tag. Beklagar ditt missfall, vet precis hur det känns...
      Det är inte blivit mycket kör för mig heller den här terminen. Har helt enkelt inte orkat.

      Många kramar

      Radera
    2. Kram tillbaka!!!

      Radera
  9. När man nått botten och det inte går att komma längre ner, då har man två val, att stanna kvar på botten eller att ta sig upp till ytan och hämta nytt syre och nya krafter.Jag har aldrig genomgått ivf men jag kan tänka att det är lite så det känns i en sån situation som du befinner dig i.Ditt syre kanske är just denna vila från ivf under några månader.

    SvaraRadera