torsdag 1 november 2012

Det händer inte mycket just nu

Och det ska det väl heller inte göra...
Jag har fortfarande skitont under vänster bröst där jag troligtvis skadat ett revben. Smärtan finns där nästan hela tiden förutom när jag sitter stilla. Så de senaste dagarna har det blivit mycket sofftid, men men.  Det som jag gör, gör jag ju med vänster hand (då jag är vänsterhänt) så jag får tänka att jag även får använda höger hand ibland. Att man kan skada ett revben genom att hosta och att det kan göra så djävulskt ont.... Jag får ta den smärtan och tänka på att jag i alla fall (än så länge) slipper foglossningssmärta.

Lillen kickar på med varierad styrka och mängd. Under dagen igår var det ganska nätta och ganska få sparkar, men efter att jag varit på toaletten i natt drog han igång ett riktigt ordentligt karatepass! Då gick det ju inte att sova. Då var jag bara tvungen att ligga där och känna...

Idag känner jag mig mosig i hjärna så snart blir det nog en förmiddagslur i sängen. Det gäller ju att passa på när jag har möjlighet till det.

Det är nu många där ute i bloggvärlden som genomgår ivf-behandlingar. Några sprayar, några tar sputor och några ruvar. Ni ska veta att jag håller alla tummar jag har för att era behandlingar ska bli stora fina plus!!

Även om jag den här gången lyckades på egen hand så känner jag mig fortfarande som en ivf-are.

4 kommentarer:

  1. Hej! Har du tips på ivf-bloggar, som fortfarande är "i svängen"? I princip alla jag har följt är redan gravida/fått barn eller har gått över till adoption. Vi är fortfarande kvar i ivf:andet efter sex försök, och skulle tycka det var kul att hitta några i samma sits...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här kommer några tips: http://minbebis.com/blogg/libra/
      http://alltinggar.blogspot.se/
      http://iteradafamilia.blogspot.se/
      http://anneutane.blogspot.se/
      http://jeanequidote.blogspot.se/
      http://ochsenkommerfamilj.blogspot.se/ (är i startgroparna för att börja med ivf.

      Kolla också http://ivfbloggar.blogspot.se/ där ivfbloggar finns samlade.

      Lycka till med era kommande försök. Kram

      Radera
  2. Det är ju galet hur fort tiden går, jag får lite panik, inte för att du ska ha barn, men för att med din baby-ticker ser jag ju precis hur for tiden går, dag för dag. Grattis till tvåsiffrigt förresten!

    SvaraRadera
  3. Brutet revben, ajajajajajaj! Jag har också varit med om det, fick en spricka av att yoga (!) och sedan sov jag konstigt så att jag slog upp den igen. Tog låååååång tid att läka och jag var lite halvhandikappad under tiden. Därefter fick jag göra en bentäthetsmätning för att säkerställa att jag inte hade osteoporos (har haft anorexi, osteoporos är en trist följdsjukdom). Det hade jag som tur var inte, även om bentätheten var lite sämre än normalt. Min syster fick en spricka i revbenet av att sova fel, och min mammas farmor av att luta sig över en karmstol och en annan gång när hon blev omkramad av en lite hårdhänt släkting, så dåliga revben är nog ett släktdrag i mitt fall.

    Hoppas på snabb läkning!
    Kram

    SvaraRadera