tisdag 10 april 2012

Felfri, planering och återfå hoppet

Tandläkarbesöket gick bra. Inga hål!! Jag har som yngre haft mycket besvär med mina tänder så det är alltid lika skönt när tandläkaren säger att att det är felfritt!!

När jag ändå var nere på stan hamnade jag på Lindex babyavdelning. Jag gick dit idag för att se hur det kändes och idag kändes det bra. Jag klämde och kände lite på kläderna och försökte återfå lite hopp. Ett hopp om att jag någon gång, förhoppningsvis ganska snart, ska få gå där med tjock mage och handla. Det är nu länge sedan jag köpte något till Längtans-garderoben, men idag blev det denna panda-dräkt. Jag kunde inte motstå den. Rea var det på den dessutom!

Idag har jag också ringt både Fertilitetscentrum och min distansläkare för att meddela resultatet. Barnmorskan jag pratade med i Göteborg lät uppriktigt ledsen när jag berättade resultatet och hon tyckte det lät som en bra idé att vi nu tänkt ta sommarlov och återkomma i augusti. Hon tyckte att vi behövde det efter allt vi varit med om den senaste tiden.
Med sjuksköterskan hos distansläkaren bokade jag in en läkartid om två veckor för en ny planering. Jag känner att jag vill ha planeringen klar inför nästa försök så att allt sånt är klart. Då kan jag förhoppningsvis lättare släppa det under sommaren.
Jag har också googlat en hel del på Humira och graviditet och kommit fram att en del hel tar den medicinen under hela graviditeten. Detta är en sak som jag ska ta med min reumaläkare. Borde snart bli kallad dit för det årliga besöket.

5 kommentarer:

  1. jag tog Humira fram till vecka 30 (pga crohns) och vår lilla tös mår bra. Med crohns brukar det heta att det oftast är bättre att mamman mår bra än att man avslutar all medicinering.
    För övrigt så fick vi kämpa i ca fyra år för vår tjej, kan hända att Humira hjälpte oss på traven också för några egentliga fel hittades inte under vår påbörjade utredning.
    All lycka till er i ert kämpande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för ditt svar. Det ska jag ta med mig när jag ska på återbesök hos läkaren.
      Grattis till din dotter förresten!

      Radera
  2. Åh så fin den är, den får du använda nästa år! Hoppas vi kommer göra Ivf samtidigt nu, måste betyda tur ju!!! Kram

    SvaraRadera
  3. Hej, jag har haft en liten paus från bloggen men är nu tillbaka... till dessa dåliga nyheter! Jag blir verkligen ledsen för er skull men du vet ju, det är bara att tro på nästa gång. Inget annat finns! Jag tror på er!!!! Jag vet att om någon lyckas i slutet av denna soppan så är det ni! Men verkligen, jag beklagar för allt jag har...

    Kram!!!!

    SvaraRadera
  4. Hej
    Vi är liksom ni ofrivilligt barnlösa. Vi har kämpat sen 2007 och har 4 IVF bakom oss, men ännu inte lyckats. Jag bär så mycket inom mig som jag känner att jag måste få uttrycka mig, så jag startade min egen blogg för några dagar sen. Började leta runt efter liknande bloggar o fann din underbara lilla blogg.

    Först vill jag verkligen beklaga er förlust. Hur man kan överleva en sån sak övergår mitt förstånd, jag hade inte klarat det. Beundrar verkligen dig för den styrka du visar, och för att du inte gett upp hoppet!

    Sen vill jag bara berätta hur lycklig du gjorde mig när jag läste om din längtansgarderob. Jag gör ju likadant, och jag känner mig så fånig när jag går och handlar kläder och leksaker till ett barn jag inte har, och kanske aldrig kommer att få. Det känns skönt att jag inte är ensam om detta...
    Tack!

    kram
    Fia

    SvaraRadera