måndag 29 november 2010

Halvlek

Nu är första visningen avklarad. Tre spekulanter kom och enligt mäklaren så verkade två av dom intresserad. En så intresserad så att hin även kommer i morgondagens visning för att se lägenheten även i dagsljus. Det verkar ju lovande.

Under visningen var jag på körövning och mannen skulle gå på stan en sväng tills mäklaren skulle meddela att kusten var klar att komma hem igen. Vi gav mäklaren en nyckel så att han kunde lås och åka hem. När jag sjunger som bäst knackar någon mig på ryggen. När mannen kom hem och ska låsa upp porten  inser han att han inte har någon nyckel. Tur att jag inte var så jättelångt hemifrån. Jag hade packat ner nyckel i min jacka i alla fall...

Vårt kök.
När jag sedan kommer hem så berättar mannen att det första han ser när han låser upp lägenhetsdörren är soppåsen innanför dörren... Herregud, har vi haft visning med sopor som det första man ser... Hoppas att spekulanterna inte tänkte på det så mycket för när vi gick så hade mäklaren sin väska och skor där. Det var heller ingen fullproppad, stinkande påse, utan bara lite på botten på en påse... Gud vad typiskt!! Vi var så fokuserade på att vi skulle hinna iväg före spekulanterna kom så vi glömde både sopor och nycklar...

6 kommentarer:

  1. vilket supersnuggt kök! Har ni gjort det själva?

    SvaraRadera
  2. En längtan: Ja, vi har gjort hela köket själva. Eller vi och vi förresten... Svärfar hade en stor del i det hela!

    SvaraRadera
  3. Grymt snyggt kök, så läckert! Hoppas verkligen ni får sålt lägenheten direkt, skönt att kunna släppa det och bara längta tills ni får flytta in i nya härliga huset :)

    Angående c-uppsatsen jag skriver så fick vi in 124 st enkäter, alltså tillräckligt många för att kunna basera vår forskning på dem. För övrigt brukar vi köra tills våra huvuden blir trötta, det brukar vara runt kl. 15-16. Vi märker det eftersom vi inte kan skriva nåt bra och vi, mer eller mindre, bara skojjar om allt. Då är det dags att lägga ner för dagen. Nu är det 3 veckor kvar tills manuset ska vara klart så det är bara att jobba på. Snart i mål!

    Ta hand om dig, mannen och er lilla stjärna i magen. Detta kommer gå vägen :)

    Kram Rebecca

    SvaraRadera
  4. Ha ha ha ha men gud så dant! Det är ju så typiskt! Men det är nog inget som drar ner värdet så mycket i alla fall :-)

    SvaraRadera
  5. Snyggt! gillar det verkligen:)

    SvaraRadera