fredag 26 november 2010

Tack

Tack för alla kommentarer som jag fått under veckan. Det är så roligt när jag öppnar bloggen och ser alla nya kommentarer.

Det blir en lugn dag idag. Mannen ska snart iväg och jobba så då ska jag försöka att uppdatera mig på era bloggar. Det har jag varit dålig på under våra dagar i Göteborg.

När vi kom hem igår hade vi lite saker från Gekås att plocka i ordning på. Hade nästa glömt bort vad jag hade handlat...

3 kommentarer:

  1. Hihi riktigt roligt när man får packa upp det man har handlat på Gekås =)

    Katter kan tydligen bli ledsna och bli stressade, det visar sig tydligast att de slickar av sig pälsen på olika ställen. Vetrinären sa att det beror på den katten som vi hämtade hem och att det hade kanske funkat bättre med en annan. Den vi hämtade hem var den enda överlevande i kullen och har däför inte kunat lära sig av sina syskon hur man är med andra katter. Skall ni skaffa en till ta en katt som har haft syskon, så skall det funka bättre. Även skaffa en "hormon" boll som man sätter i vägguttaget innan den nya katten kommer. Den gör tydligen övergången lättare för den gamla katten.

    SvaraRadera
  2. En längtan: Intressant att veta.

    Evelina: Julklapp till vår treåriga gudson. Inte till Stjärnan ;-)

    SvaraRadera