fredag 26 november 2010

Ruvardag 1

Ruvardag 1 har gått fortare och lättare än vad jag trott. Vid förra ruvningen hade jag fortfarande ont efter äggplocket, men den här gången känner jag ingenting av det idag. Skönt att slippa den värken.
Än så länge är det ju förtidigt att känna några symtom och det är också skönt. Då kan jag koncentrera mig på annat.
DEn här gången använder jag Crinone som hormonstöd under ruvartiden. Tidigare har jag haft Progesteron Mic-vagiatorier som jag tagit tre gånger om dagen och som har varit väldigt kladdiga och tråkigt. Crinone är en gele som man trycker upp i sitt heligaste och det kladdar inte alls lika mycket. Dessutom tar jag den bara på morgonen och så behöver man inte vila efteråt.

Idag har jag börjat med Trombyl igen efter att ha haft uppehåll med den sedan sprutstart. Läkaren tyckte att jag kunde använda både Trombyl och Innohep, "så har vi gjort allt vi kan" sa han.

Pratade idag med mäklaren och endast fem spekulanter har anmält intresse för visningarna på måndag och tisdag. Både jag och mäklaren tyckte att det var väldigt lite, men vi får hoppas att det är fem som är väldigt intresserade.

2 kommentarer:

  1. Tack hoppas alla dina önskingar också slår in!

    Jag har bara använt Crinone och för mig har det funkar utan problem. Hormonet har gjort mig kissnödig bara :) Ta det nu extra lugnt i helgen.

    Håller tummarna!!!!

    SvaraRadera
  2. Jag tror verkligen det blir ett plus denna gången. Det känns så :) Lycka till med lgh-visningen.

    Kram Rebecca

    SvaraRadera